SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Bang & Olufsen gaat in zee met Saint-Laurent!

Bang & Olufsen Beosound Edge

Muziek loopt als een rode draad door ons leven. Of het nu gaat om een moment van ontspanning of om de warming-up van jouw favoriete club, muziek is simpelweg onmisbaar. We willen allemaal goede apparatuur hebben, zodat we niet onverwachts voor problemen komen te staan. Bang & Olufsen ging in zee met Saint-Laurent en lanceerde onlangs een gloednieuwe speaker waar je op kunt vertrouwen!

Deze week viel ons oog op de gloednieuwe ‘Beosound Edge’ van Bang & Olufsen. De speaker lijkt op een hedendaags kunstwerk met een minimaal design en een perfect rond aluminium frame aan de buitenkant. De luidspreker is gekalibreerd om de kracht van aanraking te detecteren bij het aanpassen van het volume, wanneer de ‘Beosound Edge’ heen en weer rolt. Wanneer je de speaker nadert, komt deze tot leven en wordt de interface verlicht dankzij speciale sensoren. Op het gevoelige aluminium oppervlak kun je met een eenvoudige tik je favoriete tracks starten, stoppen en wijzigen. Deze luidspreker biedt drie richtingsgevoelige geluidsinstellingen voor verschillende luisterervaringen, waaronder de ‘True360 omnidirectionele’ modus die de hele kamer met geluid vult. Dankzij het innovatieve Active Bass Port-ontwerp kan de ‘Beosound Edge’ een buitengewoon krachtige bas leveren. Deze limited edition luidspreker is uitgevoerd in marmerprint met een matzwarte aluminium afwerking. Een prachtige bijdrage aan jouw vertrouwde interieur!

Perfecte match

De samenwerking tussen Bang & Olufsen en Saint Laurent lijkt een ‘match made in heaven’ te zijn. De merken delen namelijk dezelfde kernwaarden. Beide merken leggen de focus op tijdloos design, innovatie en kwaliteit. Saint Laurent staat niet bekend om haar samenwerkingen met grote bedrijven uit de lifestylewereld. Echter drukt het Franse modehuis wel zijn stempel met deze indrukwekkende speaker. De toon is gezet en wij kijken alvast uit naar een nieuwe gadget. Vanaf nu voorzie je jouw hele voetbalteam van geweldig geluid tijdens de blessuretijd van jullie teamuitje! Benieuwd naar alle specificaties? Lees alle informatie over het product hier!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.