SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Audemars Piguet liefhebbers opgelet!

Audemars Piguet

Audemars Piguet voegt met trots haar nieuwe ‘smoked blue’ edities toe aan de Code 11.59 by Audemars Piguet-collectie. De nieuwe modellen zijn ware juweeltjes, waardoor de fans van het Zwitsere horlogemerk wederom op hun wenken bediend worden. Wij zijn fan!

Als voetballiefhebbers genieten we uiteraard van alle unieke hoogstandjes van de wereldsterren uit het hedendaagse voetbal. Echter kunnen wij ook intens genieten van een prachtig horloge. Uurwerken worden namelijk met enorm veel passie ontwikkeld en het eindresultaat staat gelijk aan de schoonheid van het heilige spel. Bij Audemars Piguet hebben ze een aantal veteranen in de ploeg die uitgedaagd worden door de jonge talenten om de kwaliteit van haar horloges naar grotere hoogtes te brengen. Onlangs liet de Zwitserse horlogefabrikant met haar nieuwe smoked blue-edities zien dat deze frisse denkwijze aanstekelijk werkt. De nieuwe modellen zijn namelijk prachtig!

Hedendaagse architectuur

De kast van de twee nieuwe modellen is volledig vervaardigd uit 18-karaats witgoud. Het is een mix van complexe geometrie en bestaat uit een achthoekige kast in het midden, met een extra dunne lunette en een ronde achterkant van de kast. Het bovenste deel van de gestileerde lugs is gelast aan de extra dunne lunette, het onderste deel ligt in perfecte lijn met de achterkant van de kast. Deze eigentijdse architectuur wordt geaccentueerd door een combinatie van satin-brushed, afgeschuinde en gepolijste oppervlakken die zijn bewerkt volgens dezelfde hoge normen als de kalibers van de manufactuur. De verfijnde sunburst-bewerking zorgt voor een steeds veranderend lichtspel, evenals zonnestralen gezien van onder het water. Dit zorgt voor een prachtig, sportief effect. Bekijk het uiterlijk van de modellen hieronder!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.