SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Onmisbare allrounder

Het Japanse Nissan heeft een uniek aanbod voor de zakelijke rijder met de nieuwe ARIYA: een volledig elektrische crossover. Met een sensationeel operational leasetarief van slechts € 549 per maand is de Nissan ARIYA in één klap de scherpst geprijsde premium crossover van dit moment.

Nissan ARIYA Limited Edition

Voor ieder wat wils

De ARIYA is beschikbaar in totaal negen verschillende uitvoeringen. Voor iedere gebruiker zit er om deze reden wel de ideale optie tussen. Zo varieert de ARIYA onder andere in vier verschillende motoren, voorwiel- of vierwielaandrijving en verschillende accu’s. Het eerder genoemde, aanlokkelijke aanbod heeft betrekking tot de krachtige 63 kWh accu. Deze uitvoering biedt een indrukwekkend WLTP-bereik van maar liefst 404 kilometer, waarmee u zorgeloos de weg op kunt. Mocht u behoefte hebben aan meer kilometers dan biedt de 87 kWh accu uitweg met een WLTP tot 536 kilometer. De motoren lopen uiteen van 160 tot 290 kW, vermogen zat dus!

Stijlvol én functioneel

En ook qua design blinkt de ARIYA uit. Het exterieur kenmerkt zich door luxueuze designelementen als de ranke LED-koplampen, privacy glass en verwarmbare, automatische buitenspiegel, lichtmetalen velgen. Deze hoogwaardige uitstraling zet zich voort in het ruime lounge-interieur. Waar design en functionaliteit hand-in-hand gaan met onder meer zeer comfortabele stoelen, sfeerverlichting, modieus dashboard en riante beenruimte. Daarnaast behoren tot de standaard veiligheids- en bestuurdersassistentievoorzieningen Intelligent Emergency Braking met voetgangers- en fietsersdetectie en Intelligent Cruise Control. De batterij van de Nissan is voorzien van een koel/verwarmingssysteem en kan snelladen tot 130 kW.

De Nissan ARIYA kan bestempeld worden als een opmerkelijk ruime, extreem comfortabele en luxueuze allrounder. De crossover is perfect in balans tussen kracht en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden. Ervaar de directe koppel op vier wielen. Win terrein met tractie voor alle weersomstandigheden. En geniet van elke minuut terwijl u verzekerd bent van een soepele, ontspannen rit.

Meer geïnteresseerd in een iconische tweewieler? Check de nieuw R 18 Roctane van BMW Motorrad!