SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Amerikaanse moeder betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met DJ Khaled een Amerikaanse alleskunner toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Week in week uit tillen we de Life After Football Playlist naar een hoger niveau door diverse tracks uit binnen- en buitenland toe te voegen. Afgelopen week lieten jullie weten dat de Amerikaanse hiphopscène een grotere rol moest krijgen in de Spotify-playlist. Daarom hebben wij besloten om deze week de track Seeing Green van Nicki Minaj toe te voegen. Daarnaast zijn de talentvolle Nederlandse rappers Saaff en Poke met het nummer Soigymehmeh te beluisteren in onze gezamenlijke afspeellijst!

Saaff – Soigymehmeh 

Jethro Lobo, beter bekend als Saaff en Mr. Neckless brak vorig jaar door met de gelijknamige track Neckless. Collega-rappers en fans deelden het bijbehorende dansje via hun socials, waardoor de track veel publiciteit genereerde. De gehele entertainmentindustrie was in de ban van Mr. Neckless en het nummer ging viraal. Afgelopen week liet Saaff opnieuw van zich horen door de track Soigymehmeh te releasen met rapper Poke. Het is de eerste track die de artiesten samen uitbrengen. De Nederlandse rappers vullen elkaar goed aan op muzikaal gebied en hebben een potentiële hit te pakken. Daarom mag Soigymehmeh absoluut niet ontbreken in de Spotify-playlist van Life After Football.

Saaff in de Life After Football Playlist

Nicki Minaj – Seeing Green

Nicki Minaj is nog maar net terug van haar zwangerschapsverlof, maar ze heeft direct van zichzelf laten horen. Veel tijd om te rusten nam ze niet, want Nicki Minaj verraste haar fans afgelopen week met de mixtape Beam Me Up Scotty. De originele mixtape werd in 2009 al gelanceerd, maar om dit project af te ronden heeft de Amerikaanse rapper drie nummers toegevoegd. In samenwerking met Drake en Lil Wayne kwam het nummer Seeing Green de hitlijsten binnenstormen. Het beoogde niveau werd behaald, waardoor Nicki Minaj met deze track zeker een plek verdient in de Life After Football Playlist!

Nicki Minaj in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.