SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Amerikaanse alleskunner betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met Burna Boy Nigeriaans raptalent toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De Life After Football Playlist staat voor kwaliteit, diversiteit én actualiteit. Wekelijks vragen jullie om nieuwe albumreleases, zo ook deze week. Om de Spotify-playlist actueel te houden, hebben we besloten om een track uit het nieuwe album van DJ Khaled genaamd Khaled Khaled toe te voegen aan de lijst. Daarnaast is het nummer What You Need van Don Toliver te beluisteren in onze gezamenlijke afspeellijst!

DJ Khaled – LET IT GO

Afgelopen week lanceerde DJ Khaled zijn nieuwe album Khaled Khaled. Met zijn vorige album Father Of Asahd overschreed de Amerikaanse alleskunner de twee miljoen streams, waardoor de verwachtingen hooggespannen waren. Hij heeft het wederom voor elkaar gekregen om zijn muzikale kennissenkring van waarde te laten zijn op dit album. Artiesten als Lil Wayne, Migos en Drake hebben hun bijdrage aan dit album geleverd. Wij zijn onder de indruk van de track LET IT GO, waarvoor DJ Khaled de studio indook met 21 Savage en Justin Bieber. Een unieke combinatie die de Life After Football Playlist naar een hoger niveau tilt.

DJ Khaled in de Life After Football Playlist

Don Toliver – What You Need

Don Toliver is een Amerikaanse rapper die onder contract staat bij Cactus Jack, het platenlabel van Travis Scott. Onlangs verscheen er een prachtige samenwerking tussen Cactus Jack en het Japanse streetwear merk Neighborhood. Wij namen deze samenwerking onder de loep, check het artikel hier! Afgelopen week bracht de 26-jarige rapper de track What You Need uit. Op het nieuwe deuntje levert Toliver zijn kenmerkende melodische emoties en tonen van begin tot eind. Zoals je waarschijnlijk uit de naam van het nummer kunt afleiden gaat het nummer over hem en biedt hij in wezen alles wat de vrouw in kwestie nodig heeft op het gebied van liefde.

Don Toliver in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.