SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Allereerste anderhalve meter festival is een feit

Zaterdag 20 juni is het zo ver: dan vindt het allereerste anderhalve meter festival van Nederland plaats. De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A’DAM Toren en Sir Adam deze vette primeur. Na maandenlang wachten eindelijk weer een festival. Vandaag om 17.00 uur start de pre-registratie voor het festival, dus zorg dat je klaarzit.

Het festival duurt 24 uur en de bezoekers worden verrast met verschillende activiteiten op meerdere locatie in de A’DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Het festival laat 120 bezoekers toe, dus je moet er snel bij zijn. Gedurende het anderhalve meter festival zijn de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM leidend. Hier zullen alle bezoekers zich dus wel aan moeten houden.

Anderhalve meter festival zal zich volledig aan de RIVM-richtlijnen houden.

Unicum

Het festival start om 3 uur ’s middags al. In de avond kun aanschuiven voor een drie uur durende dinershow. Deze show bestaat uit veel live muziek, live art en dj-sets verdeelt over The Loft en A’DAM&Co. Na afloop van het diner kun je nog even een kijkje nemen in een andere ruimte. De 120 bezoekers verdelen zich in groepen van 30 en in shifts mogen zij die ruimtes binnen. Het festival wordt voortgezet in de hotelkamers. Hier zullen zij met maximaal vier personen per hotelkamer echt gaan feesten.

Party in je kamer

Hoe lekker! Een festival met een schone wc, geen modder aan je schoenen van het festivalterrein en drankjes die naar je toe komen. Elke hotelkamer zal beschikken over een professionele geluidsinstallatie en smart tv. Op deze smart tv wordt een livestream uitgezonden van The Loft en geeft je dat echte festival gevoel. Maar net als op een festival kun je dansen met andere festivalgangers via de online service Zoom. Geen gebrek aan drankjes, want er is een rijdende bar die langs je hotelkamer komt om iedereen van een borrel te voorzien. Tijdens het feest is het ten strengste verboden om je hotelkamer te verlaten en hier zullen zij dus streng op controleren.

De tickets worden via een lotingssysteem verdeeld. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de pre-registratie die vandaag, woensdag 27 mei, om 17.00 uur. Via het Facebook Event kun je met maximaal vier personen tegelijk jezelf aanmelden voor het festival. Op 3 juni krijg je te horen of je bij de geluksvogels hoort die deelnemen aan het eerste anderhalve meter festival van Nederland.

Op zoek naar lekkere nummers en benieuwd wat onze eredivisiespelers luisteren? Check hier de Spotify-playlist van Cody Gakpo.