SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Alleen maar liefde op So So Lobi 2

Winne is een inspiratiebron voor velen binnen – maar ook zeker buiten – de muziekwereld. Hij is zeer maatschappelijk betrokken, dit liet hij in 2009 ook zien op de mixtape So So Lobi. Hierin verspreidde hij een boodschap van liefde in samenwerking met een unieke line-up aan artiesten en met Patta en Top Notch. En 2020 is een jaar waarin deze boodschap harder dan ever nodig is. Daarom zijn wij helemaal in onze nopjes met het vervolg: So So Lobi 2.

Top Notch is er weer in geslaagd om meer dan 30 artiesten samen te brengen. Uiteraard is Winne de dragende kracht, maar ook Yung Nnelg doet mee evenals gevestigde namen als Sticks, Adje, Akwasi, Jonna Fraser, Ray Fuego en Broederliefde. Er wordt ook een podium geboden voor de upcoming stars S10, sor, ADF Samski en Zwangere Guy. Op So So Lobi 2 staan alle artiesten voor dezelfde boodschap. Ze strijden voor gelijkheid en vieren de kleurrijkheid van de hiphopscene, waarbij diversiteit en inclusiviteit centraal staan. Alle opbrengsten van dit project worden geschonken aan de goede doelen The Black Archives en Kick Out Zwarte Piet.

So So Lobi 2

Diverse rappers collaboreren met elkaar op de tracks op So So Lobi 2. Dit zorgt voor zeer verrassende combinaties, maar deze voelen toch natuurlijk aan. Voorbeelden hiervan waren al te horen op de single ‘Niet voor de views’ en in de trending 101 Barz-sessie, die beide net voor dit album uitkwamen. Op dit album werkten er maar liefst meer dan 30 artiesten samen. Onder hen was ook Amsterdamse stadsdichter Gershwin Bonevacia te horen. De producties werden verzorgd door Davey Donovan, BNNYHUNNA, Vynk, Chievva, Hayzee, Avenue, Rass King en Monsif.

In samenwerking met Patta is er opnieuw een exclusief shirt ontworpen en uitgegeven. Het shirt is verkrijgbaar in een zwart of wit design via de website van Patta.

Het So So Lobi 2 logo waarin alles samen komt

Warme deken

Winne geeft aan dat ze tijdens de So So Lobi-sessies hebben geprobeerd om van de studio een veilige plaats te maken voor alle betrokken artiesten. “Het voelt als een warme deken,” zegt hij. “Deze deken willen we met dit album uitgooien over heel Nederland!” Een mooie boodschap, een fantastisch collecties barstensvol talent en bovenal: een heerlijk album. Op repeat bij ons op kantoor! 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.