SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

All-in genieten

Het Papagayo Beach Hotel and Resort, gelegen aan het schitterende strand van Curaçao, kondigt met trots de lancering aan van hun all-inclusive programma, dat een handige en zorgeloze vakantie-ervaring belooft aan alle gasten. Met dit gloednieuwe aanbod kunnen bezoekers nu genieten van een uitgebreid scala aan voorzieningen, waaronder maaltijden en drankjes, alles voor één vaste prijs.

Papagayo Beach Hotel and Resort

Voor het hele gezin

En all-inclusive biedt tal van voordelen, waaronder dat cash overbodig blijft en individuele kosten worden geëlimineerd, ideaal voor een vakantie met kinderen! “We zijn verheugd om ons all-inclusive programma te introduceren bij Papagayo Beach Hotel and Resort,” zei Hans Slier, CEO van Papagayo Curaçao. “Met dit uitgebreide pakket willen we onze gasten een zorgeloze vakantie-ervaring bieden, waar ze zich kunnen richten op het creëren van blijvende herinneringen met hun dierbaren terwijl ze genieten van de beste eetgelegenheden en drankjes die ons hotel te bieden heeft.”

Het all-inclusive pakket omvat een uitgebreide selectie van maaltijden en drankjes gedurende de dag. Van een weelderig ontbijt tot aan een culinaire ervaring bij het diner met tropische mocktails en heerlijke wijnen, de gasten van Papagayo Beach hebben overvloedige keuzes om hun eetervaring te verrijken. Want om de gastronomische genoegens nog meer te versterken, zijn zowel alcoholvrije als alcoholische dranken inbegrepen bij alle maaltijden.

Papagayo Curaçao

Papagayo Curaçao nodigt alle gasten uit om te profiteren van het gemak en de luxe die het all-inclusive programma biedt, en zo een onvergetelijk verblijf op het prachtige eiland Curaçao te ervaren. Of je nu komt om te ontspannen aan het strand, te genieten van de weelderige diners of gewoon wilt genieten van de zonsondergang met een verfrissend drankje in de hand, het all-inclusive aanbod is ontworpen om aan alle wensen en behoeften te voldoen. Stap binnen in een wereld van comfort, plezier en luxe bij Papagayo Beach Hotel and Resort en ervaar een onvergetelijk verblijf op het prachtige eiland Curaçao!