SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Frisse wind bij Ajax met Hedwiges Maduro

Hedwiges Maduro heeft met onder andere Ajax, Valencia en Sevilla prachtige clubs op zijn spelerspaspoort staan. Daarnaast kende de middenvelder annex verdediger een prachtige interlandcarrière. Maar ook na zijn actieve spelersloopbaan zit de geboren Almerenaar niet stil: aan de lijn als analist bij ESPN of op het veld als trainer bij Almere City FC. En ook in dit vak bleef zijn goede werk niet onopgemerkt. Zo vertrekt de bekwame assistent deze zomer naar Ajax om de nieuwe trainer Maurice Steijn te assisteren. Bij de Amsterdammers is het tijd voor een nieuwe, frisse wind. En Maduro weet wel hoe je fris voor de dag moet komen. Wij volgden de trainer een dag in zijn tijd bij Almere City FC.

Hedwiges Maduro Philips OneBlade

Meelopen met Maduro

Maduro geeft met de Philips OneBlade een kickstart aan zijn dag. Uiterlijke verzorging staat namelijk hoog in het vaandel van de voormalige coverster van Life After Football. Zo verschijnt hij ’s ochtends altijd geheel verzorgd op de club, om vervolgens later op de dag nog aan te schuiven bij ESPN op televisie. Check het hieronder!

Handzaam, maar krachtig

Philips heeft de OneBlade speciaal ontworpen voor mannen als Hedwiges. Een bezige man met weinig tijd die wel verzorgd voor de dag wil komen. Compact, snel en alles-in-één, maar met perfect resultaat. Met deze unieke tool kun je gemakkelijk haar van elke lengte stylen, trimmen en strakke lijnen maken. Scheerschuim is niet nodig. Makkelijk toch? Dat maakt de Philips OneBlade zo snel en effectief.

Wanneer scoor jij jouw Philips OneBlade?