SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Aftrappen met…

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt: de Fashion Player Award. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van het jaar uitroepen. De vijf genomineerden maken dankzij hun gevoel voor fashion en football culture kans op deze eervolle prijs. Deze uitreiking was niet mogelijk geweest zonder onze partners. In deze rubriek willen wij deze partijen graag in het zonnetje zetten. Met dit team verschijnen wij aan de aftrap van de Fashion Player campagne 2022:

Fashion Player 2022 partners

Verzekerd van succes

Het taboe rond haartransplantatie lijkt langzaam weg te vagen. Dit is grotendeels te danken aan voetbalsterren als Noussair Mazraoui, Sean Klaiber en Jorrit Hendrix die bij Amsterdam Hair Institute komen voor een gerichte behandeling. Amsterdam Hair Institute voert de unieke FUE CT haartransplantatie uit met de nieuwste technologieën en op maat gemaakte haartransplantatie protocollen. Samen met haar zusterbedrijf Hairworld Instanbul heeft de haartransplantatiebriljant al ruim veertien jaar ervaring en al meer dan 10.000 klanten gehad. De unieke FUE CT haartransplantatie is speciaal ontwikkeld voor het allerbeste resultaat. Dit zorgt voor een geweldig slagingspercentage en ben je verzekerd van succes.

Amsterdam Hair Institute

De allerlekkerste winterjas!

Waar we Colmar in de twintigste eeuw vooral kennen van de skikleding, zijn de lijnen tussen streetwear en ski jassen inmiddels aan het vervagen. Deze eeuw maakte het familiebedrijf met zijn wortels in het Italiaanse Monza zijn intrede in de wereld van lifestyle. In 2009 was de lancering van de Colmar Originals lijn: bestaande uit de inmiddels beroemde gewatteerde jassen, met een duidelijk meer urban stijl, die een enorm succes werden onder het grote publiek. De collectie is in de loop der jaren uitgebreid met sweatshirts, T-shirts en schoenen. De Colmar Originals collectie komt ook terug in de shoots met onze Fashion Players van dit jaar. De genomineerden zijn elk te zien in een jas van Colmar.

Header - Colmar

Relaxen op niveau

Een lekkere tuin waar je tot rust komt of juist een verlengstuk van je woonkamer creëren? Het kan allebei bij Borek. Het team van Borek is er speciaal om de buitenkamer karakter te geven en het tot leven brengen van jouw ideale tuin. Met buitenmeubelen die de woonvertrekken in het huis verbinden met de tuin. De passie die Borek heeft voor mooie meubelen vertalen ze naar duurzaamheid en comfort. Liefhebbers van mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen identificeren zich graag met de collectie van het merk. Met een team getalenteerde ontwerpers met ervaring en naam in design en innovatie, zet het familiebedrijf al ruim vier decennia prachtige buitenmeubelen neer. Borek verbindt binnen met buiten in stijl. Geniet vrijuit van uw tuin en terras met de buitenmeubelen van Borek.

BOREK parasols | outdoor furniture

Gegarandeerd succes

Studio’s Aalsmeer is een locatie met veel nostalgie en een rijk verleden. Het is van bloemenveiling en nationaal monument, uitgegroeid tot de plaats waar Joop van den Ende met live televisie geschiedenis schreef. Tegenwoordig is Studio’s Aalsmeer een multidisciplinaire locatie en dient het als centrum voor media, entertainment en evenementen, met als gemene deler Live. Studio’s Aalsmeer faciliteert meer dan enkel een locatie. Het team staat klaar voor al uw evenementen: van lezingen tot congressen en productpresentaties tot recepties. Diverse gethematiseerde ruimtes, catering, techniek en hospitality op één locatie maakt alles mogelijk.

Header - Studio's Aalsmeer

Totale mobiliteitsbeleving

BMW is niet alleen een grote naam in de autowereld. Het merk is even toonaangevend in de wereld van motorfietsen, bijpassende kleding en lifestyle. Er is een grote diversiteit aan modellen, verdeeld over de segmenten Adventure, Roadster, Sport, Tour, Heritage en Urban Mobility. In deze segmenten is een belevingswereld gecreëerd met accessoires, kleding en diensten. Het is vooral deze totale mobiliteitsbeleving waarmee BMW Motorrad zich nu onderscheidt. Een beleving die je kunt zien en ervaren bij de 17 BMW Motorrad dealers in Nederland. Waar lifestyle, sfeer, kleding en een advies op maat net zo belangrijk zijn als de motorfiets. Ingrediënten die ervoor hebben gezorgd dat BMW Motorrad in Nederland al twaalf jaar op rij marktleider is.

BMW Motorrad

Heb jij al gestemd op jouw favoriete Fashion Player 2022? Vote now! Meer weten over onze genomineerden? Check het hier.