SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Afro Trap King betreedt de Life After Football Playlist

Life After Football Spotify-playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Vorige week voegden we met J. Cole een Amerikaanse hiphoplegende toe aan onze lijst. Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

De afgelopen weken hebben we voornamelijk Amerikaans en Nederlands raptalent behandeld in de Life After Football Playlist. Omdat onze Spotify-playlist voor iedereen toegankelijk moet zijn en inclusiviteit bij ons hoog in het vaandel staat, hebben we besloten om deze week een oude bekende uit de hiphopscène toe te voegen aan de afspeellijst. Afgelopen week viel ons oog namelijk op één naam: MHD. Gisteren werd er al een hiphopnieuwtje aan de Franse Afro Trap King geweid in EXTRA TIME +7, check het artikel hier! Deze week zijn de nieuwe tracks Afro Trap Part. 11 (King Kong) van MHD en Dirty K van Kodak Black te beluisteren in de Life After Football Playlist!

MHD – AFRO TRAP Part. 11 (King Kong)

Soms heb je van die artiesten die een lange tijd niets van zichzelf laten horen, maar toch in je hart blijven zitten. Een van deze artiesten is niemand minder dan de Franse hiphopster MHD. Afgelopen week verbaasde hij de hele wereld door uit het niets zijn nieuwe track Afro Trap Part. 11 (King Kong) te droppen. We hebben een lange tijd moeten wachten op de pionier van de Afro Trap, maar wij zijn ontzettend blij om de indrukwekkende Franse sound weer te horen. Hopelijk pakt hij door en mogen we de komende tijd nog veel van MHD genieten. Aangezien hij een lange tijd afwezig was, mag de Franse hiphopster absoluut niet ontbreken in de Life After Football Playlist!

MHD in de Life After Football Playlist

Kodak Black – Dirty K

Twee weken geleden lanceerde Kodak Black zijn nieuwste album genaamd Haitian Boy Kodak. De Amerikaanse rapper groeide op in Florida, maar heeft Haïtiaanse ouders. Omdat Kodak trots is op zijn roots, heeft hij dit verwerkt in zijn nieuwe album. De nieuwe playlist telt acht nummers die zonder gastbijdrages tot stand gekomen zijn. Wij waren onder de indruk van de track Dirty K, een indrukwekkend nummer waarvan de videoclip afgelopen week al gereleased werd. De Haïtiaanse roots zijn zeker een versterking voor onze Spotify-playlist!

Kodak Black in de Life After Football Playlist

Wil je de lijst volgen? Klik hier en belandt direct op onze Spotify-playlist.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.