SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Uniek cadeau voor de kerstdagen

Het jaar raast voorbij. Het WK lijkt nog maar net begonnen of we zijn al toegekomen aan de finale. Slechts één weekje na deze climax staat kerst al weer voor de deur. Veel tijd om cadeaus te scoren voor de feestdagen is er dan ook niet. Met een speciaal cadeau scoor je extra punten, zodat je het nieuwe jaar met een 1-0 voorsprong kunt beginnen.

TROPHY by GASSAN

Van top tot teen

Ontdek de customized juwelen van TROPHY BY GASSAN. De juwelen zijn exclusief, hebben een hoge kwaliteit en kunnen compleet naar wens worden gepersonaliseerd. Een uniek eigen ontwerp creëren is mogelijk. The sky is the limit. TROPHY BY GASSAN helpt je om jouw persoonlijke trofee te vereeuwigen in een sieraad. Of het nu gaat om een exemplaar voor om je nek of een lace tag voor je schoenen.

Voorliefde

Samen met vakmannen van het Amsterdamse diamantenhuis ga je op zoek naar je persoonlijke smaak voor het sieraad. Met oog voor detail kun je kiezen uit verschillende kleuren als wit-, geel- of roségoud of een combinatie daarvan. Van een witgouden cuban link met diamanten tot aan een diamanten hanger in geelgoud met het rugnummer van je favoriete voetballer of de voorletter van je geliefde. De visie, grenzeloze creativiteit en inspiratie van de klant in combinatie met de expertise van GASSAN Diamonds maken het tot een succesformule.

ALL-IN

Onderscheidende details als een op maat gemaakte gravure en ingezette diamanten maken het een legendarisch juweel. Het idee wordt tot in de perfectie uitgewerkt en vervolgens omgezet in een 3D-tekening. Bij akkoord wordt overgegaan tot productie. Het proces, van het bestellen tot aan de bezorging van het juweel, is een hele experience. Je ontvangt jouw originele kunstwerk namelijk in een gepersonaliseerde high-end juwelen box. Natuurlijk niet zonder een HRD-diamantcerti­ficaat uit Antwerpen en een juwelencertificaat. Verder bevat de exclusieve box een loep en zwarte juwelenhandschoenen, beiden voorzien van de naam van de klant in gouden letters. Al ruim 75 jaar bereikt GASSAN Diamonds de meest toonaangevende personen in de sport-, mode- en muziekindustrie. Hierdoor excelleren zij in vakmanschap en samen met de klant zorgen zij voor een prachtig juweel. Door legendes, voor legendes.

Je geliefde voor de feestdagen verrassen met een prachtig juweel van GASSAN Diamonds? Benader hen op www.gassan.com via de chat of het contactformulier. Ook kun je telefonisch of per mail een afspraak maken bij het Amsterdamse diamanten- en juwelenhuis.

Is het je opgevallen dat GASSAN ook de official timekeeper is van onze EXTRA TIME +7-rubriek? Elke zondag zetten wij de zeven meest opvallende nieuwtjes, lanceringen en must sees op een rijtje!