SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

5 ultieme tips om jouw slaaproutine te verbeteren

De Zweedse beddenfabrikant Hästens onthult in samenwerking met hun nieuwe slaap- en welzijnsadviseur Dr. Chad Eldridge de beste rituelen om jouw slaaproutine te verbeteren. Het is de missie van Hästens om de wereld gelukkiger en liefdevoller te maken door het aanbieden van buitengewone slaapervaringen. Dr. Eldridge gelooft dat het streven naar gezondheid een project is om onszelf beter te leren kennen. Daarom geeft hij 5 ultieme slaaptips die jouw slaaproutine verbeteren.

Ultieme slaaptips Eldridge

Dr. Eldridge is naast slaap- en welzijnsadviseur, ook een chiropractor die werkt met een internationaal klantenbestand. Met behulp van zijn Five Pillars of Health helpt Dr. Eldridge zijn klanten om alle aspecten van hun leven te onderzoeken – beweging, slaap, voeding, mentale gezondheid en sociale interactie – om een op maat gemaakt plan op te stellen voor een optimale gezondheid.Op zijn klantenlijst staan professionele atleten uit de NBA, NFL, PGA en MLB, evenals topmanagers en entertainers.

Kies voor slaaproutines

“Ons lichaam en zenuwstelsel houden van patronen en routines, en dit klopt vooral als het om slapen gaat,’’ vertelt Dr. Eldridge. ‘’Mijn klanten die echt moeite hebben met slapen, geef ik eerst deze opdracht: Leg jezelf elke avond op dezelfde manier en op dezelfde tijd in bed, net als een baby! Maak gewoontes die je lichaam vertellen dat het tijd is om te slapen zoals je telefoon wegleggen, het licht dimmen, douchen en houd je aan deze routines. Regelmaat en herhaling zijn ons beste hulpmiddel om de slaap te verbeteren. En slaap is misschien wel het beste middel om je gezondheid te verbeteren.”

Dr. Eldridge’s 5 ultieme slaaptips:

  1. Beweeg elke dag en probeer je laatste work-out niet later dan 2 tot 3 uur voor bedtijd in te plannen.
  2. Maak je slaapkamer zo donker mogelijk.
  3. Zorg ervoor dat de temperatuur in je slaapkamer niet hoger dan 15°C is en kies een matras die koel blijft.
  4. Kies voor routine en ga elke dag naar bed en ontwaak op ongeveer dezelfde tijd.
  5. Vermijd werk of social media een uur voor bedtijd.
DR Chad Eldridge
Hastens

Hästens

Hästens streeft ernaar om mensen over de hele wereld buitengewoon te laten slapen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en de toekomst kunnen creëren waarvan ze dromen als ze wakker worden. Dat is de reden waarom vakmensen in hun fabriek in Köping, Zweden, elk detail van de op maat gemaakte bedden met de hand vervaardigen door gebruik te maken van de beste natuurlijke materialen.