SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Zoon van Andreas Pirlo brengt eigen kledinglijn uit

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week de eigenkleding van de zoon van Pirlo, de nieuwe auto van Drake, een concert op Antartica en een prachtig initiatief van Olaolu Slawn.

EXTRA TIME +4

Italiaanse klasse

Wie kent hem niet? Andreas Pirlo. De Italiaan stond bekend om zijn geweldige voetbalkwaliteiten en bovenal zijn fantastische traptechniek bij onder meer AC Milan, Inter en Juventus. Toch viel de middenvelder ook op met zijn typisch Italiaanse, stijlvolle kledingkeuze. En die voorliefde blijkt in de familie te zitten! Vorige week onthulde zijn zoon, Nicoló Pirlo, zijn eigen kledinglijn genaamd Ventidue. De collectie bestaat uit twee voetbalshirts, waarvan het eerste shirt een hemelsblauwe basis heeft, terwijl het andere shirt zwarte en rode tinten heeft. Het is je vast al opgevallen, de Italiaanse legende is het model van het merk.

Andreas Pirlo en zijn zoon Nicoló Pirlo

Unieke Brabus voor Drake

Drake breidt zijn autocollectie nog maar eens uit. De rapper uit Toronto showde recent dat hij de Brabus Crawler heeft gekocht. Dit monster heeft door een getunede versie maar liefst 900 pk en een koppel van 992 Nm. Ook is de auto voorzien van een speciale badge met de tekst “Specially Built for Aubrey Drake Graham”, waarop één van de vijftien geproduceerde Crawlers wordt afgebeeld. Het is onbekend voor hoeveel Drake de Crawler heeft gekocht, maar op de site van Brabus staat er één aangeboden voor 880.000 euro!

Drake

Alone in a Crowd

Oliver tree, die bekend is van het nummer ‘Miss You’, heeft bekendgemaakt dat hij een concert gaat organiseren op Antarctica. Dit is altijd al Oliver zijn droom geweest en daarnaast wil hij iets unieks de muziekwereld in brengen. Oliver maakte het bekend in een interview met Billboard: ‘Het is een droom die uitkomt.’ Ben jij nieuwsgierig naar het concert? Volg dan de social media van Oliver Tree, hier onthult de zanger onder andere de datum.

Oliver tree

Path to possibilities

De Britse kunstenaar Olaolu Slawn heeft vorige week prachtig nieuws naar buiten gebracht. Slawn werkte samen met eBay voor een veiling waar de opbrengsten werden gedoneerd aan Path to Possibilities, een Nigeriaanse organisatie die honderden kinderen verwelkomen om bibliotheek-, computer- en gratis internettoegang te krijgen. Olaolu Slawn staat bekend om zijn prachtige kunstwerken die geïnspireerd zijn door de locals in Londen. De schilderijen die werden geveild zijn de Corteiz x Nike Air Max 95 “Gutta Green” en de Air Jordan 4 “Black Cat”, afgebeeld op grote doeken. De veiling vond afgelopen donderdag plaats op eBay.

Olaolu Slawn

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.