SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De wondere wereld van A.I.

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een sportieve Fendi collectie, wereldwonderen in A.I., een aparte zonnebril en sneakers van een Marvel superheld.

EXTRA TIME +4

Fendi is hitting the court

Fendi heeft voor 2023 een collectie gelanceerd die de wereld van mode en basketbal samenbrengt. De Fendi Basketball collectie belichaamt de perfecte combinatie van sport en luxe. Met hoogwaardige materialen en verfijnde details, biedt de collectie een unieke esthetiek voor mannen die stijl en sportiviteit willen combineren. Van opvallende jerseys en shorts tot aanvullende accessoires, is elke creatie doordrenkt van het kenmerkende Fendi-design. Deze collectie vormt een eerbetoon aan de moderne man die zelfvertrouwen uitstraalt.

Fendi Basketball-inspired Men’s Collection

Wereldwonderen

“Inflatable Wonders” is een fascinerende creatie van de A.I.-kunstenaar Joann. Deze opblaasbare kunstwerken zijn een samensmelting van technologie en verbeelding. Met behulp van geavanceerde algoritmen heeft Joann unieke vormen en structuren gecreëerd die een gevoel van verwondering oproepen. De organische vormen van de inflatables creëren een betoverende en surrealistische ervaring. Joann’s kunstwerk laat zien hoe kunst en technologie elkaar kunnen versterken en nieuwe mogelijkheden kunnen verkennen. De Inflatable Wonders nodigen toeschouwers uit om de grenzen van de artistieke expressie te verkennen en zich te laten onderdompelen in een wereld van verbeelding en innovatie.

‘Inflatable wonders’ by Joann

Inside out voor de zomer

Ray-Ban heeft onlangs de Reverse Frames geïntroduceerd. Deze zonnebrillen worden bewust binnenstebuiten gedragen. Met deze benadering daagt Ray-Ban de traditionele moderegels uit. Door het normaal gesproken verborgen frame bloot te leggen en de intrigerende details te tonen, creëren de Reverse Frames een unieke en opvallende uitstraling. Het ontwerp weerspiegelt de durf en creativiteit van Ray-Ban en biedt modebewuste individuen een kans om zich te onderscheiden en hun eigen stijlstatement te maken.

Ray-Ban Reverse Frames

Spiderman Sneakers

De Spider-Man x AJ1 High ‘Across the Spider-Verse’ sneakers zijn geïnspireerd door de nieuwe animatiefilm ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’. Met een opvallend kleurenschema, waarbij het zwart, rood en blauw van Spider-Man centraal staan, stralen deze schoenen kracht en stijl uit. De gedetailleerde Spider-Man-logo’s en webachtige accenten geven de sneakers een uniek en herkenbaar karakter. Deze limited edition sneakers zijn een must-have voor zowel sneakerliefhebbers als Spider-Man-fans die zich willen onderscheiden met een dynamisch en buitengewoon ontwerp.

Spider-Man x Air Jordan 1 Retro High OG 'Across the Spider-Verse'

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.