SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Winterstop in de zon op Curaçao!

Het Nederlandse winterweer is nu echt begonnen. De meeste mensen kijken al uit naar de zomer en het bijkomende weer, maar je hoeft natuurlijk niet te wachten! Zoek deze winter al de zon op in de Caraïbische Zee met het tropische Curaçao. Het eiland binnen het Koninkrijk der Nederlanden staat bekend als het ideale vakantieoord. 365 dagen per jaar vind je een stralende zon boven aan de hemel en kun je genieten van de hagelwitte stranden en prachtige beachclubs. Aan de oostkust vind je bijvoorbeeld de gigantisch populaire Jan Thielbaai. Binnen twee decennia heeft deze plek zich ontwikkeld van een natuurgebied tot een prachtig, luxueus ingerichte toeristische trekpleister. Papagayo Beach is dan ook een bij vakantiegangers zeer geliefde thuisbasis.

Papagayo Curaçao

In de strenge Hollandse winter kun je op Kòrsou, Papiaments voor Curaçao, terecht voor een heerlijke overwintering. Papagayo Beach biedt je alles wat je nodig hebt. Een verblijf in vrijstaande villa’s dicht bij de zee of een modern designhotel aan het strand. Ongeacht waar je verblijft kun je genieten van een hippe beachclub en een shopping plaza dat onderdak biedt aan verschillende boetiekjes, een sportsbar, diverse restaurants, een stijlvol casino en een eigentijds spa- en wellnesscenter. Even ontstressen kan op het strand of aan het zwembad. De adrenalinejunks onder ons kunnen genieten van uitgebreide faciliteiten en zo is dit dé favoriete hotspot bij een breed publiek.

Het kouderecord op Curaçao dateert van 2014, toen werd het er ‘slechts’ 19,7 graden. Dat je op het tropische eiland dus overheerlijk van de zon kunt genieten, is duidelijk. Wil je ervaren hoe het is om een eigen vakantiehuis te hebben? Boek dan een heerlijke villa op Papagayo Beach. Met als kopstuk de Royal Suite Villa met vier slaapkamers en een privézwembad, perfect voor de grote familievakanties. Ongeacht voor welk verblijf je kiest, genieten doe je sowieso!

Begint het idee van een overheerlijke zonvakantie op Curaçao bij jou al te kriebelen? Bekijk meer bij Papagayo.

Kan jij ondertussen geen genoeg krijgen wat het Nederlands elftal en het WK in Qatar? Check één van deze heerlijke WK docu’s.