SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Win een gesigneerd shirt van Edson Alvarez

Op 5 november reikt Life After Football weer de prestigieuze titel Fashion Player uit aan de meest modieuze voetballer van het jaar. Dat is je inmiddels vast al wel bekend. Maar de genomineerde voetballers zijn niet de enigen die in de prijzen kunnen vallen. Stem jij op Edson Alvarez? Dan kun je een gesigneerd shirt van hem winnen!

Met de Life After Football Fashion Player Award zetten we vijf spelers in de schijnwerpers die naast hun kwaliteiten op het veld ook gevoel hebben voor mode en “football culture”. De speler die wordt gekroond tot Fashion Player 2020 wordt bepaald door onze lezers, voetbalfans en iedereen die stemt op zijn/haar favoriete stijlicoon. De Fashion Player Award is inmiddels uitgegroeid tot een prestigieuze titel en deze wordt mede mogelijk gemaakt door BOSS en GASSAN Diamonds.

Nog niet gestemd en is Edson Alvarez jouw favoriete Fashion Player? Bezoek dan www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en stem op hem als Fashion Player 2020. Met jouw stem op hem maak je kans op een gesigneerd shirt van de aanvaller!

De Life After Football Fashion Player 2020 journey volgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, check regelmatig onze website en volg ons op Facebook en Instagram. Na een ongetwijfeld intensieve en spannende campagne wordt de winnaar van de Life After Football Fashion Player Award op 5 november bekend gemaakt. Het belooft een spannende verkiezing te worden.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.