SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Welke emoji’s vind Dávid Hancko bij zijn teamgenoten passen?

Het is vandaag Wereldemojidag! De perfecte dag om alle leuke emoji’s naar je vrienden te sturen. Wij doen dit alleen met een voetballend tintje. We hebben Feyenoord-verdediger Dávid Hancko meerdere emoji’s laten zien en hij moest ze koppelen aan zijn teamgenoten. Welke speler is volgens de Slowaak de beste gamer?

Welke emoji's vind Dávid Hancko bij zijn teamgenoten passen?

Welke Feyenoorder slaapt het meest?

Als eerste kreeg de Slowaak een emoji te zien van een controller. Hij hoefde hier ook niet lang bij na te denken en riep meteen: Quilindschy Hartman. Het lijkt daarom dat de linksachter van Feyenoord erg veel achter de Playstation zit. Of durft Dávid Hancko het niet aan om een potje FIFA tegen de Nederlandse verdediger te spelen? Het is allebei mogelijk!

Bij de emoji van een slapend gezicht moest Dávid wat langer twijfelen. Als eerste riep hij “Lutsharel Geertruida”, maar meteen daar achteraan veranderde hij zijn antwoord toch in “Marcus Pedersen“. Misschien heeft de landskampioen van Nederland dus wel twee spelers die altijd liggen te slapen. Al linkte Dávid Hancko de volgende emoji wel aan Geertruida. Dit was een emoji van een clown gezicht en daardoor lijkt de centrale verdediger een goed gevoel voor humor te hebben.

Trauner is The Goat

De emoji van een geit komt vaak voor in de voetbalwereld. Veel mensen vragen zichzelf altijd of wie ‘The Goat is”. Hiermee bedoelen ze wie de beste speler aller tijden is. Veel mensen antwoorden Lionel Messi of Cristiano Ronaldo, maar Hancko wist meteen een Feyenoorder te benoemen. Hij zei direct: de Generaal. Hiermee doelt hij op Gernot Trauner. De Oostenrijker is in de ogen van Dávid dus de echte goat.

Wil je alle antwoorden van Dávid Hancko zien? Neem dan een kijkje op ons TikTok-account of bekijk het filmpje hieronder.

@lifeafterfootball.eu

Which Feyenoord teammates matches with the Emoji’s😜🧐? @Feyenoord #eredivisie #feyenoord #rotterdam #voorjou #feyenoordrotterdam #kampioenschap #geertruida #voorjoupagina #feyenoordfamilie #dekuip #coolsingel #frfc1908

♬ LIL NAS X style horn trap beat(1175684) – Invis!ble Cats