SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat moet je doen met een Feyenoord shirt van Berghuis?

Voetbalfans hebben vaak de nieuwste shirts van hun favoriete team en onderweg naar het stadion dragen ze dit met trots. Zo is het voor iedereen duidelijk welke club ze supporten. Toch kan dit ook op een andere manier. Het social media-account “Footy Buckets” heeft een creatieve oplossing bedacht: een bucket hat gemaakt van voetbalshirts!

Je voetbalshirts transformeren in een bucket hat

Geschreven door: Milan Verleg

Creatieve oplossing

Footy Buckets is te vinden op Instagram en TikTok en de eigenaar is een Engelse jongen. Hij vond het zonde dat mensen niks deden met hun oude voetbalshirts. Want laten we eerlijk zijn, gebruik jij ze nog? De Engelsman had hier een creatieve oplossing voor. Hij knipt meerdere stukken uit een shirt en maakt er een bucket hat, oftewel vissershoedje, van.

Een kijkje op zijn accounts laat al snel zien hoeveel verschillende hoedjes hij heeft gemaakt. Zowel van Europese topteams als clubs in de Eredivisie. Zo heeft hij bijvoorbeeld een retro Ajax bucket hat gemaakt. Een unieke hoed van een oud-shirt van de Amsterdamse ploeg. Hij wordt afgemaakt met het oude logo in het midden. Een echt collectors item voor fans!

Eredivisie bucket hats

Ajax is niet de enige Nederlandse ploeg waarvoor hij een bucket hat heeft gemaakt. Onder andere PEC Zwolle, SC Cambuur, Heracles Almelo en Feyenoord zijn aan bod gekomen. Vooral die laatste club was een speciale. Na de overstap van Steven Berghuis naar Ajax wilt bijna geen enkele Feyenoord-fan nog rondlopen met Berghuis zijn naam achterop de rug. Eén fan besloot daarom een berichtje te sturen naar “Footy Buckets” met de vraag of hij er een hoedje van kon maken. De Engelsman twijfelde hier natuurlijk niet over en maakte er een unieke bucket hat van!

@footybuckets

Replying to @Daan Gorkom, van Feyenoord bucket hat I made for a follwer a few months back, I love how this one turned out. What team should I do next? 🔴⚪️ #feyenoord

♬ CHER vs ROBYN BYNX Edit – BYNX

Het leuke is dat jij er ook een kan laten maken van jouw favoriete team. De eigenaar van Footy Buckets maakt de bucket hats namelijk op aanvraag. Het kost 45 euro, maar daar heb je wel iets heel moois voor terug!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.