SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat kan Jude Bellingham doen in Madrid?

Jude Bellingham heeft deze zomer de overstap gemaakt naar Real Madrid en hier lijkt hij helemaal op zijn plek. De middenvelder speelde een goede voorbereiding en wist tijdens zijn officiële debuut meteen te scoren. Al wordt het misschien wel even wennen om in een nieuwe stad te wonen. Wij willen de Engelsman hier een handje bij helpen en hebben uitgezocht wat je als voetballer het beste kan doen in de hoofdstad van Spanje.

Jude Bellingham

Wandelen in Retiro Park

Uitrusten is als voetballer misschien wel het allerbelangrijkste en dit kan heerlijk tijdens een wandeling. In Madrid heb je hier het Parque del Buen Retiro, ook wel Retiro Park genoemd, voor. Het ligt midden in de stad en is de perfecte plek om even te ontspannen. Veel mensen relaxen op het gras, terwijl anderen rustig aan het wandelen zijn.

Zonsondergang kijken

Na de wandeling kan de sterspeler doorlopen na Temple of Debod. Dit is een Egyptische tempel die in de buurt van het Koninklijk Paleis ligt. Het is interessant om even te bezoeken, maar de zonsondergang maakt het helemaal speciaal. Vele liefdeskoppels staan hier dagelijks te genieten en dit kan Bellingham met zijn vriendin, Asantewa Chitty, ook gaan doen.

Shoppen op Gran Vía

Gran Vía is de belangrijkste straat van Madrid. Het is de verkeersradar in het centrum, er zijn veel restaurants en je kunt er geweldig shoppen. Je hebt keuze uit veel verschillende winkels en het unieke hotel van Cristiano Ronaldo, Pestana CR hotel, ligt zelfs in deze straat. Daar moet je als speler van Real Madrid toch wel een keer zijn langs gelopen.

Voetballen bij Callao

Al heeft Ronaldo wel meer tips voor de Engelsman. In zijn tijd bij Real Madrid ging de Portugees ooit verkleed voetballen op Plaza del Callao. Het bijzondere was dat helemaal niemand de vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar herkende. Geloof je het niet? Check het filmpje hieronder maar! Voor Bellingham is dit altijd een optie als hij onopvallend door Madrid wilt lopen.

Genieten van de tapas

Spanje staat natuurlijk bekend om de geweldige keuken en daar gaat onze laatste tip dan ook over. De middenvelder kan namelijk in de Spaanse hoofdstad gaan genieten van de tapas. Bijna in elk restaurant kun je je tafel volzetten met tapas en een restaurant waar Bellingham dit waarschijnlijk gaat doen is Mesón Txistu. Het restaurant staat namelijk bekend om de vele Real Madrid-spelers die hier altijd eten.

Vorige week keken we naar wat Karim Benzema kan gaan doen in Jeddah. Kiest de Fransman ook voor lekker eten of doet hij liever wat anders? Lees het nu!