SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Wat kan Hakim Ziyech doen in Istanbul?

De transferperiode is bijna ten einde, maar Hakim Ziyech heeft nog een transfer gemaakt naar Galatasaray. De Marokkaanse aanvaller gaat daardoor wonen in Istanbul en dat wordt waarschijnlijk wel even wennen. De stad verschilt veel met Londen en Amsterdam, maar ook hier gaat hij het ongetwijfeld naar zijn zin hebben. Wij willen de sterspeler alvast een handje helpen en hebben een aantal tips voor hem op een rij gezet!

Wat kan Hakim Ziyech doen in Istanbul?

De Grand Bazaar bezoeken

Allereerst kan de middenvelder een bezoek brengen aan de Grand Bazaar. Dit is een grote overdekte markt met tussen de 3.000 en 4.000 winkeltjes en 61 overdekte straten. Het is dé perfecte plaats om te shoppen en er zijn veel verschillende producten te koop. Zo zit er ongetwijfeld iets voor de Marokkaan bij.

Shoppen in Karakoy

Misschien is Ziyech toch niet echt fan van shoppen op de Grand Bazaar. Gelukkig hebben wij nog een tweede optie: Istiklal Caddesi. Dit is de de lange winkelstraat van de stad, waar je ook heerlijk kunt eten. En wat je dan kunt eten? Turks fruit! Iets wat wij iedereen aanraden om eens te proberen, maar Ziyech gaat het ongetwijfeld zelf proeven.

Geniet in een rooftopbar

In de Turkse stad zijn enorm veel rooftopbars te vinden, maar wij hebben er één gevonden die Ziyech wel leuk gaat vinden: 360 Istanbul. Het is een trendy rooftopbar in de wijk Beyoglu en het uitzicht vanaf het dakterras is waanzinnig. Je hebt uitzicht over zowel Azië als Europa en met de zonsondergang erbij is het helemaal een speciale plek. Het kan niet anders dan dat Ziyech hier een keer te vinden is!

Eten in Istanbul

Natuurlijk geven we ‘The Wizard” ook wat tips over waar hij het beste kan eten. We hebben gekeken naar waar de voetballers vaak te vinden zijn en dat is ongetwijfeld: Nusr-Et. Dit is een restaurant van de wereldberoemde Salt Bae en onder andere Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zijn er al ooit gaan eten. Dit doen ze niet alleen voor het geweldige eten, maar ook voor de manier waarop Salt Bae zout over het eten strooit. Iets wat je als voetballer ongetwijfeld een keer moet meemaken in je leven!

Connectie met de fans

Veel sterspelers willen graag een goede connectie met de fans en Ziyech hoeft zich hier al geen zorgen meer over te maken. Hij deed zijn spelersaankondiging namelijk tussen de Galatasaray-fans. Hoe verzin je het? Het zag er erg uniek uit en wij hopen stiekem dat meerdere spelers Hakim Ziyech gaan nadoen. Check hieronder hoe het eruitzag!

Vorige week keken wij naar wat Harry Kane kan doen in München. Wist je namelijk dat je kan surfen in het centrum van de stad? Lees het nu!