SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Waar gaan de voetballers uiteten met kerst?

Kerst komt eraan en voetballers vieren dit zowel thuis als buitenshuis. Zo kiezen sommige voetballers ervoor om samen met hun familie uiteten te gaan. Voor welke restaurants ze dan kiezen? We zetten ze speciaal voor jou op een rijtje! Al zijn er ook voetballers die thuis genieten van een overheerlijke whiskey.

Grand Café Krasnapolsky

Nusr-Et

Het is misschien wel het restaurant waar de meeste voetballers gaan eten: Nusr-Et. Het restaurant staat bekend om Salt Bae en op verschillende plaatsen in de wereld is het restaurant te vinden. In de verschillende vestigingen zijn onder andere Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Karim Benzema al ooit gespot. Aankomende kerst gaan er weer ongetwijfeld vele voetbalsterren heen en wij snappen wel waarom. Het restaurant heeft niet alleen uitstekende vleesgerechten, maar maakt er ook een hele show van. Zo strooien de koks op een bijzondere manier zout over het eten.

Grand Café Krasnapolsky

Voetballers in Nederland eten maar al te graag in het Grand Café Krasnapolsky. Hier kun je op 24,25 en 26 december genieten van een 4-gangen diner inclusief amuses en friandises. Je ervaart de echte kerstsfeer en bewondert de prachtige lichtjes en kerstversiering op de Dam in Amsterdam. Hierbij kun je er zelfs voor kiezen om er een wijnarrangement bij te doen. Wat zoek je nog meer in een restaurant voor kerst?

Grace Rotterdam

Veel voetballers zijn deze kerst waarschijnlijk ook te vinden bij Grace in Rotterdam. Vooral kerstavond wordt een feestelijke avond die je niet wilt missen. Zo komen er Lee Towers, Johnny Rosenberg, Grace’s Femme en DJ Yucel, terwijl je kunt genieten van een 4-gangen sharing diner. De locatie ligt daarnaast op de mooiste locatie van Rotterdam en eigenaar Herman Hell vertelde aan Life After Football wat dit restaurant zo uniek maakt.

Glenfiddich

Bij de kerstdagen hoort ook een overheerlijk drankje, maar waar houden voetballers van? Een goede whisky valt altijd in de smaak en wij weten een merk dat goed scoort: Glenfiddich. Onder andere de 26 Year Old Grande Couronne uit de GRAND SERIES is de perfecte whiskey voor tijdens de feestdagen. De kleur antiek goud spreekt al voor zich, maar je smaakpupillen worden omvergeblazen bij je eerste slok. Wat je proeft? Een heerlijk zoete whiskey Cafécrème met zachte bruine suiker en een vleugje kruiden. Het is de ideale whiskey om je familie en/of vrienden mee te verassen tijdens de feestdagen.

Glenfiddich