SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vrijetijds bestedingen van de redactie

Skin Brilliance

De dagen waarin de specifieke manier van huidverzorging voor mannen met een tintje wordt onderbelicht, zijn voorbij! Maak kennis met TMPL, een huidverzorgingsmerk dat exclusief voor jou is gemaakt. Van de ontberingen op het voetbalveld naar een wereld waar je huid luxe en gezondheid uitstraalt. Het is tijd voor een stralende huid die past bij je topprestaties. Kies daarom voor een op maat gemaakte ervaring en met TMPL scoor je altijd! Exclusieve aanbieding van 20% korting voor lezers van โ€˜Life After Footballโ€™: gebruik code: LAF20 exclusief op www.tmpl.care.

๐™๐™š๐™œ๐™ž ๐˜ฝ๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™ ๐™š๐™ง ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ-๐˜ช๐˜ฏ-๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง

TMPL Skincare

Zorgeloze reiservaring

Als je ultieme vrijheid en tijdefficiรซntie waardeert, dan is Luxury Airport Services dรฉ perfecte keuze. Met hun uitstekende diensten kun je jouw reis optimaal indelen. Bij aankomst op de luchthaven geniet je van VIP-fast-track services, zodat je niet in lange rijen hoeft te staan. Hun exclusieve lounge biedt een oase van rust en comfort. Werk ongestoord of ontspan nog even, terwijl je reis wordt voorbereid. Je wordt in luxe vervoerd naar je bestemming, zonder zorgen over logistiek. Luxury Airport Services bespaart je waardevolle tijd en biedt je een zorgeloze reiservaring. Laat je verwennen en ontdek de ware betekenis van vrijheid.

๐™‡๐™–๐™ง๐™ž๐™จ๐™จ๐™– ๐™ˆ๐™š๐™ง๐™›๐™ค๐™ก ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ

luxury airport services

Het geluid van vrijheid

Voor mij is โ€˜freedomโ€™ het moment waarin je even alles om je heen vergeet. Sinds ongeveer twee jaar ben ik een fanatiek podcast luisteraar geworden, met voorkeur als ik onderweg ben. Mijn favorieten? Het zal je niet verbazen: voetbal podcasts. Denk aan de FCA Daily en Voetbalpraat, even alles vergeten en lekker luisteren naar alle insights van onze mooie sport. Mocht je nog een leuke voetbal podcast kennen, laat het ons dan vooral weten!

๐™ˆ๐™ฎ๐™ก๐™š๐™š ๐™‘๐™ค๐™จ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐™ค๐™ค๐™ž๐™Ÿ ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ข๐˜ญ ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต

FCA Daily

Let's eat krozant

Bij vrijheid denk ik aan vrije tijd en wat doe ik dan het liefst? Dat is absoluut quality time met vriendinnen, koffietjes drinken en krozantjes eten, ja jullie lezen het goed, croissant met een K. Want onlangs hebben twee vriendinnen de allerlekkerste croissanterie geopend in het voormalig huisje van de parkeerwachter onder het Groot Handelsgebouw bij Rotterdam Centraal. Deze plek is echt een โ€˜hidden gemโ€™. Door het raampje bestel ik een Ice Latte en uiteraard een pupichinno voor de hond. Bij de eerste hap van een prefect gebakken knapperige croissantje geeft je toch even dat klein beetje gevoel van een mini trip Parijs, maar dan in Rotterdam.

๐˜ผ๐™ข๐™ฎ ๐™†๐™ค๐™ง๐™ฉ๐™ซ๐™ง๐™ž๐™š๐™ฃ๐™™ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ

k

Voel je vrij, voel je blij

In Nederland houden we wel van een feestje en met name festivals zijn populair. Het mooiste aan een festival vind ik het bij elkaar komen van gelijkgestemden en het creรซren van een gevoel van saamhorigheid. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, voor het ultieme gevoel van vrijheid. Zo had je in Rotterdam het Zomercarnaval, waar je helaas niet meer vrij was om โ€˜vulgairโ€™ te dansen. Daarnaast is Pride Amsterdam is een mooi symbool van tolerantie en vrijheid. Maar als je aan mij vraagt: wat is je favoriete festival? Dan is mijn favoriet A Day at the Park in het Kralingse bos in Rotterdam.

๐™Ž๐™ค๐™ช๐™›๐™ž๐™–๐™ฃ๐™š ๐˜พ๐™๐™ค๐™ ๐™–๐™ง๐™ฃ๐™ž ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต

A Day at the Park Festival