SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Voormalig doelman doet mee aan The Masked Singer

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een verrassende deelname bij The Masked Singer, een nieuwe bolide van Porsche, de nieuwe sponsor van de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League en het ideale aanspreekpunt voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen.

EXTRA TIME +4

Van EK-winnaar naar zingen op TV

Vorige week vrijdag was het weer zo ver: het populaire tv-programma The Masked Singer was op RTL4. Deze keer met een wel heel verrassende naam, Hans van Breukelen. De voormalig doelman zong het bekende nummer ‘Dancing on the ceiling’ van Lionel Richie. Gerard Joling, Loretta Schrijver, Monica Geuze en Buddy Verder wisten als juryleden niet te raden dat Van Breukelen in het pak zat. De juryleden waren onder de indruk van het optreden van de voormalig keeper van PSV en Oranje, die 73 interlands achter zijn naam heeft staan en in 1988 het EK won.

Hans van Breukelen

Drie generaties Panamera

Porsche heeft de derde generatie Panamera onthuld. De nieuwe Panamera combineert sport en comfort met een vernieuwd design. Bij de nieuwe generatie staat duurzaamheid centraal. Zo beschikt de Panamera Turbo E-Hybrid over een indrukwekkend brandstofverbruik van 1 op 34,5 en een verbeterde batterij van 25,9 kWh. De nieuwe Porsche gaat in iets meer dan drie seconden naar 100 km/u. Dit komt door een nieuw ontwikkelde elektromotor met een V8-turbomotor, waardoor een indrukwekkend systeemvermogen en koppel wordt geproduceerd. Mocht je de nieuwe Panamera willen bemachtigen, dan moet je nog even wachten. De geplande leverdatum is in maart 2024 en de bolide gaat zo’n 190.000 euro kosten.

Panamera

Kipsta x UEFA

Kipsta gaat vanaf het seizoen 2024-2025 voor een periode van drie seizoenen de officiële wedstrijdballen leveren voor zowel de UEFA Europa League als de UEFA Europa Conference League. Het eigen voetbalmerk van Decathlon is geen onbekende in de voetbalwereld. Het voetbalmerk levert namelijk ook de ballen voor de Ligue 1 Uber Eats en Ligue 2 BKT in Frankrijk en de Jupiler Pro League in België. De officiële wedstrijdballen van Kipsta worden ontworpen, getest en gemaakt in Frankrijk en zullen FIFA QUALITY PRO-gecertificeerd zijn.

Kipsta

Optimale ontzorging

Wil jij je geld aan het werk zetten en investeren, maar heb je twijfels over de invulling? Laat je adviseren door Fundingbase! FundingBase denkt van het begin tot het eind met je mee, verkent alle opties en realiseert voor jou de beste deal bij een professionele financier óf een private investeerder. Daarbij kan je rekenen op optimale ontzorging, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan andere zaken. Financieringen regel je op basis van goed vertrouwen in jouw persoonlijk adviseur. En vertrouwen staat hoog in het vaandel bij FundingBase. Met de ervaring van Raymond en Stefan ben jij zeker van een gedegen en onderbouwd advies. Meer weten? Laat je vooral adviseren!

FundingBase

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.