SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Vlammende Champions League-campagne!

Pyrostorm Champions League

Terwijl Ajax als regerend kampioen van Nederland al verzekerd is van een Champions League-ticket, moet PSV nog wat hordes overleven om op het miljardenbal te verschijnen. Onlangs lanceerde Adidas het nieuwe ontwerp van de wedstrijdbal voor het seizoen 2021/2022. Laten we hopen dat onze Nederlandse trots zich komend seizoen kan laten gelden in Europa met deze indrukwekkende bal!

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Robert Lewandowski, we zien ze komend seizoen allemaal weer schitteren in de Champions League. Ook gaan we hoogstwaarschijnlijk Sven Botman en Wout Weghorst in actie zien. Eerstgenoemde werd namelijk afgelopen seizoen kampioen van Frankrijk met OSC Lille. Hij zal zijn eerste minuten gaan maken op het hoogste Europese podium. Ook Weghorst kan zijn eerste minuten gaan maken in de Champions League. De international van Nederland beleefde een uitstekend seizoen met VFL Wolfsburg en eindigde op de vierde plek. Hiermee zijn de spits en zijn kersverse trainer Mark van Bommel verzekerd van een Champions League-ticket. Onze nationale en internationale sterren zullen volgend seizoen het miljardenbal aftrappen met een nieuwe, prachtige bal: de ‘Pyrostorm’.

Pyrostorm

Alle voetballiefhebbers verheugen zich op het nieuwe seizoen van de Champions League. Daarom besloot Adidas de fans tegemoet te komen door alvast de nieuwe wedstrijdbal van het seizoen 2021/2022 te lanceren. De zogenoemde ‘Pyrostorm’ zal wederom beschikken over het traditionele sterontwerp. In plaats van de omgekeerde ontwerpen die in de recente campagnes gebruikt werden, keert deze wedstrijdbal terug naar de klassieke witte basis. De sterren springen in het oog met hun vurige ‘Solar Red/Solar Yellow’ graphic. Voor extra nadruk heeft Adidas gekozen om de sterren te omlijnen met een zwarte streep. We hopen allemaal dat deze ‘vurige’ bal een voorbode is voor een vlammend Champions League-seizoen 2021/2022!

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.