SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Speler van het weekend: Virgil van Dijk

“Virgil van Dijk,” zingen de Liverpool-fans, nadat hun nummer vier dit weekend de score opende tegen Brighton & Hove Albion.

“Watch him defend, and we watch him score…”

Terwijl het gezang langzaam uitstierf, brulde Anfield opnieuw ter ere van hun commanderende verdediger, omdat Virgil van Dijk opnieuw had gescoord. Twee doelpunten in een kwestie van minuten zagen Virgil van Dijk excelleren in een week waarin hij de Ballon d’Or zou kunnen winnen.

En je zou een dwaas zijn om tegen hem te wedden, zou je denken. Het geweldige voetbal dat Liverpool nu al ongeveer 2 jaar speelt, ging gepaard met de komst van Virgil naar de club. In de afgelopen 18 maanden speelde Liverpool in meer Champions League finales gespeeld, dan dan dat Liverpool competitiewedstrijden verloor. Denk daar maar even over na…

https://www.instagram.com/p/B5h3aIeFf8Z/

Van Dijk, Mo Salah & Sadio Mané

Of het nu gaat om clean sheets of splijtende passes die het begin zijn van een aanval die eindigt bij Mo Salah of Sadio Mané, Van Dijk is het afgelopen jaar (en al langer) cruciaal geweest voor het succes van de Reds. Ondanks het feit dat hij een uiteindelijk lastige 2-1 overwinning moest toezien, maakte Virgil dit weekend uiteindelijk opnieuw het verschil, scoorde hij de doelpunten en bewaarde hij de rust voor zijn team, toen Liverpool zo gemakkelijk had kunnen instorten.

Een memorabele brace maakt van Van Dijk maakt hem onze speler van het weekend en zijn voortdurende goede vorm maakt hem misschien wel de speler van het jaar.

De club van Virgil bracht onlangs een nieuwe casual kledingcollectie uit, waarin onder andere Nederlandse teamgenoot Gini Wijnaldum te bewonderen is. De collectie is gemaakt voor de echte Liverpool fan, met veel basis kledingstukken met het beroemde YNWA erin verwerkt.

Heb je zin om meer te lezen over Liverpool? Of over voetbal? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!