SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Baas Virgil treedt toe tot EA Sports Team of The Year (video)

Yes, Virgil in TOTY! Zin om even een leuk filmpje te bekijken? We hebben er weer een gevonden voor je. Geen man maakt ons momenteel trotser dan de Rots van Anfield, Virgil van Dijk. Als speler, als personality en sinds kort ook als lid van het Team of the Year van EA Sports. 

Het TOTY van game-producent EA Sports is altijd een evenement om naar uit te kijken. Wie haalt het, en wie niet? Dit is zonder twijfel het perfecte team om mee te spelen. En het doet dromen van hoe geweldig het zou zijn om deze mannen eens echt bij elkaar in één team te zien voetballen. 

EA Sports heeft nu bekend gemaakt welke elf namen dit team vormen. Virgil van Dijk zit daar  -we zouden bijna zeggen uiteraard- bij. Naast Virgil zitten er trouwens nog twee Nederlanders in het team. Naast Van Dijk staat namelijk Matthijs de Ligt. Vlak daarvoor staat Barcelona middenvelder Frenkie de Jong.

Wie de andere namen zijn? There we go: Alison Becker, Trent Alexander-Arnold, Matthijs de Ligt, Andy Robertson, Kevin de Bruyne, Frenkie de Jong, N’Golo Kanté, Lionel Messi, Kylian Mbappé en Sadio Mané. Heel opvallend is de afwezigheid dit jaar van een van de grootste voetballers die de wereld ooit heeft voortgebracht: Cristiano Ronaldo. Ook judo-koning Sergio Ramos ontbreekt.

Maar al met al is het toch wel een heel compleet team. Wie zou er nou geen middenveld willen zien met Kanté, de Jong en De Bruyne..? Wij wel!

Maar de grootste held van allemaal is natuurlijk onze eigen Virgil. Dat vinden niet alleen wij, ook EA Sports vond dat, zo blijkt uit dit geweldige filmpje op de Instagram van de game producent:

https://www.instagram.com/p/B6–s-JHqTx/

Heb je zin om meer te lezen over Virgil van Dijk? Of over EA Sports? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!