SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Verwen je hond met ultieme luxe en comfort

Welke dromen spelen zich af in de nacht van onze viervoetige vrienden? Dat blijft een mysterie. Maar een ding is zeker: je wilt dat je hond een ideale nachtrust heeft. Carpe Diem Beds weet als geen ander hoe je daarvoor kunt zorgen. Ze hebben een speciaal hondenbed, waarmee jouw hond ongetwijfeld als een roosje gaat slapen en misschien zelfs droomt van een glansrijke voetbalcarrière.

Carpe Diem Beds heeft het ideale bed voor jouw hond

Heerlijk tot rust komen

Carpe Diem Beds laat zich inspireren door de Zweedse natuur en ontwerpt bedden om creativiteit te inspireren en uniekheid te koesteren. De bedden kennen een perfecte balans tussen luxueus comfort en een sierlijke stijl. Voor het Zweedse bedrijf is het dan ook van essentieel belang dat een bed je jaren van rustgevende slaap en plezier bezorgt. Door middel van een compleet gepersonaliseerd bed, toveren ze je kamer om tot de perfecte plek om tot rust te komen. Maar jij bent niet de enigen die slaapcomfort van topkwaliteit verdient. Jouw hond verdient het ongetwijfeld ook! Carpe Diem Beds deelt die mening en heeft een speciaal hondenbed ontwikkeld.

Het ideale hondenbed

De kern van het Hunnebo Hondenbed is vervaardigd met dezelfde precisie als de pocketvering van een professioneel voetbalveld, wat zorgt voor ultiem comfort. Of je nu een grote speler of een kleine dribbelaar hebt, het Hunnebo hondenbed is verkrijgbaar in twee formaten, klaar om de uitdagingen van elke dag aan te gaan. Aangezien Carpe Diem Beds niet alleen voor comfort maar ook voor stijl staat, kan je de hondenmand zelf ontwerpen. Kies uit 36 verschillende stoffen van onder andere Designer’s Guild en The Romo Group, om het bed perfect bij jou en je hond te laten passen.

Verwen je hond met de ultieme luxe van Carpe Diem Beds en zorg voor het perfecte samenspel van stijl, comfort en kwaliteit. Een goede nachtrust is namelijk niet alleen voor ons, maar ook voor onze geliefde viervoeters, één van de belangrijkste dingen in het leven.

De hond van Davy Klaassen
De hond van Davy Klaassen