SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Van Gogh museum viert 50e verjaardag samen met Pokémon

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een unieke samenwerking tussen PSG en Dior, een bijzondere horloge, de 50e verjaardag van het Van Gogh museum en de National Hispanic Heritage Month.

EXTRA TIME +4

PSG x Dior

Dior en Paris Saint-Germain hebben hun samenwerking uitgebreid. Dior heeft namelijk laten weten dat ze voor het derde jaar op rij een samenwerking aangaan met de Franse club. De grote sterren van PSG zullen de collectie de rest van dit seizoen rondom wedstrijden dragen. De collectie bestaat uit twee verschillende outfits waarvan één outfit bestaat uit een Harrington-jasje, gebreide trui, overhemd, toilettas en een rugtas. De andere outfit bestaat uit een jas met zwarte schoenen, sjaal, stropdas en een omkeerbare riem. Bovendien hebben alle kledingstukken een Paris Saint-Germain logo.

PSG x Dior

One-of-a-kind

Maak kennis met de Patek Philippe-horloge die 5 tot en met 19 oktober op de markt zal verschijnen. Het horloge is een uitzonderlijk stuk dat in 1990 door Patek werd gemaakt voor een klant. Het horloge heeft 13,43 karaat portretgeslepen diamant als wijzerplaatafdekking. Dit is uitzonderlijk, want naar verwachting is dit het enige exemplaar dat een portretgeslepen diamant gebruikt om de wijzerplaat te beschermen. De waarde van dit prachtige exemplaar wordt geschat tussen de 1 en 2 miljoen euro. Het mag wat kosten maar dan kan je jezelf wel One-of-a-kind noemen.

Patek Philippe-horloge

Unieke Van Gogh tentoonstelling

Het Van Gogh Museum viert haar 50e verjaardag met een wel erg bijzondere samenwerking: Pokémon. Rondom het museum worden allerlei activiteiten georganiseerd om een nieuw publiek kennis te laten maken met het werk van Van Gogh. Pokémon is vanaf afgelopen week tot begin januari te bewonderen in het Van Gogh museum in Amsterdam. De negatieve kant van deze leuke, bijzondere samenwerking is dat het voor enorme chaos heeft gezorgd. Je kunt namelijk gratis Pokémon promotiekaarten krijgen na een museumbezoek. Er zijn maar een beperkt aantal Pokémon kaarten, waardoor er wordt verwacht dat de waarde enorm gaat stijgen.

Van Gogh Museum

National Hispanic Heritage Month

Elk jaar vieren veel Amerikanen van 15 september tot en met 15 oktober de National Hispanic Heritage Month, waarbij de geschiedenis, cultuur en bijdragen worden gevierd van Amerikaanse burgers van wie hun voorouders uit Spanje, Mexico, het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika kwamen. Om deze maand te eren heeft LA Galaxy een speciale sjaal ontworpen, zodat hun supporters het feest kunnen combineren met de steun voor de club. De sjaal is een waar verzamelitem en wordt maar in een beperkt aantal verkocht. Je zal er dus snel bij moeten wezen om er één te bemachtigen!

National Hispanic Heritage Month

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.