SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Unieke kans op WK-shirts van Messi

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een opvallend nieuwtje van Travis Scott, zeldzame shirts van Lionel Messi, een gloednieuwe auto en een limited edition collectie van The Beatles.

EXTRA TIME +4

Travis Scott terug in de schoolboeken

Travis Scott onthulde in een interview met GQ dat hij van plan is om te gaan studeren. De rapper wil de opleiding architectuur volgen op een prestigieuze university in de Verenigde Staten. Hierbij geeft de school hem geen voorrang. Hij moet aan dezelfde eisen voldoen als de andere studenten en krijgt geen vrijstelling van lessen. De artiest wil na zijn UTOPIA – Circus Maximus Tour studeren in Boston. Dit betekent dat de rapper tijdelijk gaat verhuizen naar Boston, zodat Travis op de campus kan studeren. En voor de fans geen paniek! Dit betekent niet dat die gaat stoppen met muziek produceren.

Travis Scott

Zeldzame Messi shirts te koop

Het is alweer een jaar geleden dat Nederland tegenover Argentinië stond in de kwartfinale van het WK in Qatar. Tijdens het WK schreef Lionel Messi geschiedenis door voor het eerst in 36 jaar de WK titel te winnen met Argentinië. Een veiling (Sotheby’s) gaat zes wedstrijd gedragen shirts van Lionel Messi veilen. De shirts zijn gedragen tijdens de eerste helft van de finale, halve finale, kwartfinale, laatste 16 en twee van de drie groepsfasewedstrijden. De shirts hebben een verwachte waarde van 10 miljoen euro. Een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan het Barcelona Children’s Hospital.

Lionel Messi

MINI Aceman 2024

Er komen veel nieuwe plannen aan in 2024. Zo ook bij het autobedrijf MINI. MINI heeft namelijk de nieuwe MINI Aceman onthuld. De auto is volledig elektrisch en de aandrijflijn wordt grotendeels die van de BMW iX3. Het autobedrijf heeft gekozen voor nieuwe vegan materialen, zo is bijvoorbeeld het leer vervangen. De nieuwe Aceman is super praktisch en heeft een actieradius van 400 km. Dit maakt het de perfecte woon-werkverkeer auto, die ook nog eens aandacht heeft voor het milieu!

MINI Aceman

Meyba x The Beatles

Het kledingbedrijf Meyba heeft vorige week zaterdag hun nieuwe limited edition aangekondigd samen met de beroemde band uit Liverpool, The Beatles. De collectie bestaat uit meerdere t-shirts en een trainingsjack. Één t-shirt is geïnspireerd op het zebrapad van de iconische Abbey Road-albumcover. Ook bestaat de collectie uit andere shirts, waarop de achterkant van beide shirts nummer vier staat, een knipoog naar de ‘Fab 4’ van The Beatles. Tot slot zit er ook een trainingsjack in de collectie die is gemaakt met het klassieke The Beatles ‘T-logo’ en nummer vier op de voorkant, terwijl de achterkant van de nek opnieuw is voorzien van dat zebrapad.

Meyba The Beatles

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.