SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Uitstekend verzorgd de Champions League in!

PSV lijkt het dit seizoen helemaal op orde te hebben. De Eindhovenaren wisten zich via een dubbele ontmoeting met Rangers FC te plaatsen voor de Champions League. Dit gebeurde met overtuigend voetbal. Daarnaast beschikt trainer Peter Bosz over een uitstekende selectie met onder meer Life After Football coverster Noa Lang in de gelederen. Naast leuke affiches levert de deelname aan het miljoenenbal ook prachtige uitwedstrijden op. Met Sevilla, Londen en Lens staan er in de groepfase al een aantal mooie steden op het programma. Ook op dit vlak lijkt PSV het prima in orde te hebben: de Eindhovenaren hebben deze week een samenwerking bekendgemaakt met Corendon. De reisorganisatie is de komende drie jaar de officiële reispartner van PSV. Daarbij gaat het niet alleen de club, maar ook de supporters ondersteunen met de verschillende reizen.

Samenwerking Corendon en PSV

Corendon ondersteunt PSV de komende jaren onder andere met de inhuur van vliegtuigen voor de Europese uitwedstrijden voor zowel het eerste team als de business leden. Ook is er oog voor de supporters: deze kunnen profiteren van de samenwerking door speciale aanbiedingen rondom awaydays. 

Welkome samenwerking

Commercieel Directeur bij PSV Frans Janssen verwelkomt de kersverse partner met open armen. “Van jeugdtoernooien tot trainingskampen tot Europese uitduels. Onze verschillende elftallen reizen gezamenlijk heel wat af. Het is daarom prachtig dat we vanaf heden beschikken over een reispartner, die ons hierin kan ontlasten. Corendon kan zich op haar beurt nog dieper nestelen in het zakelijke zuiden. Met alle positieve gevolgen van dien.”

De club én de supporters 

Steven van der Heijden, CEO Corendon: “We zijn er trots op dat we een partnership met PSV aangaan waarbij wij hun vaste reispartner worden de komende drie jaar. Zowel Corendon als PSV zijn prominente en succesvolle merken en op het vlak van reizen kunnen we nu onze krachten bundelen.” Debora de Roos, Directeur Marketing Corendon: “We zijn niet alleen reispartner voor de club en zichtbaar als sponsor in het Philips stadion, maar we gaan ook nauw samenwerken om PSV supporters mooie Corendon reizen aan te bieden. We richten ons via dit partnership prominent op het zuiden van ons land, waar we vakanties aanbieden vertrekkend vanaf Eindhoven, Maastricht en Brussel.”