SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Twee nieuwe rappers in de Life After Football Playlist

De Spotify-playlist van Life After Football staat alweer een tijdje online. Een paar weken geleden keerde de Life After Football Playlist terug voor jou! Ook deze week wordt de lijst uitgebreid met nieuwe nummers die door jullie gekozen zijn. De nieuwe tracks zijn een goede aanvulling op onze Spotify-playlist.

Life After Football Playlist Header new

Wave Gods – Nas

Nas heeft afgelopen week een nieuw album gedropt. Uit het niets komt de Amerikaanse rapper met het album ‘Magic’. Nasir bin Olu Dara Jones, oftewel Nas, groeide op in The Queensbridge Projects, het grootste sociale woningproject in Noord-Amerika en een beruchte achterstandswijk van de borough Queens van New York. De naam van de rapper betekent overigens voor “helper en beschermer”. Hij debuteerde in 1994 met het hiphopalbum ‘Illmatic’, wat tot op heden wordt beschouwd als een van de beste albums aller tijden in het genre. In de eerstvolgende paar albums worden zijn nummers commerciëler en ligt het popgehalte hoger. Nas staat bekend als een gerenommeerde tekstschrijver en rapper. Hij wordt beschouwd als een van de beste en origineelste rapartiesten.

Hibachi – Roddy Ricch (Ft. Kodak Black & 21 Savage)

“hibachi” is de vijfde track van Roddy’s tweede studioalbum LIVE LIFE FAST. In de track hoor je ook Florida rapper, Kodak Black en Atlanta rapper, 21 Savage, en ze rappen om de beurt over vrouwen en hun rijkdom terwijl ze ook opscheppen over hun dure designer kleding en sieraden. De rapper begon op zijn achtste met rappen en begon op zijn zestiende met het maken van beats. Ricch was tijdens zijn tienerjaren lid van een gang gerelateerd aan de Crips namelijk de SouthSide Compton Crips. Rodrick Wayne Moore Jr. brak door met zijn single “Die Young” in 2018. Hij schreef na het overlijden van XXXTentacion en een dierbare vriend. De single die Moore uitbracht als eerbetoon voor zijn dierbare vriend behaalde 80 miljoen views op YouTube. In november 2020 werd bekend dat hij zes nominaties kreeg voor de Grammy Awards 2021, waarvan hij er één won voor ‘Best Rap Performance’ met het nummer ‘Racks in the Middle’ van Nipsey Hussle ft. Roddy Ricch en Hit-Boy.

 

Stemmen op jouw favoriet is heel simpel:
je bezoekt www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kiest degene die jij de meest fashionable speler vindt.

Wil je de lijst volgen? Klik hier en luister direct onze Spotify-playlist.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.