SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Twee kampioenen slaan de handen ineen

Oud-voetballer Clarence Seedorf en voormalig MMA-vechter Khabib Nurmagomedov gaan een samenwerking aan. De twee ex-topatleten hebben een voetbalschool opgericht. Met deze school willen de twee iets teruggeven aan de nieuwe generatie. De scholen gaan de Seedorf-Khabib Performance Club heten en de specialiteiten van beiden staan hierin centraal, voetbal gecombineerd met Mixed Martial Arts.

Seedorf-Khabib Performance Club

Wereldkampioenen

Seedorf en Khabib hebben als grootheden in hun eigen sport al heel wat gewonnen. Clarence heeft een succesvolle voetbalcarrière achter de rug. De geboren Surinamer won maar liefst vier keer de Champions League en kreeg daardoor ook de bijnaam Mr. Champions League. De 33-jarige Khabib gooide een jaar geleden de handdoek definitief in de ring na zijn overwinning op Gaethje. Tegenwoordig is de voormalig MMA-kampioen vaker te vinden in de lucht, dan op de grond, door zijn vele afspraken over de hele wereld is hij veelvuldig in vliegtuigen te vinden.

Krachten bundelen

Sportlegendes Clarence Seedorf en Khabib Nurmagomedov hebben hun krachten gebundeld om in Dubai een “unieke trainingsmethode” te lanceren die voetbal en Mixed Martial Arts combineert. Op een persconferentie in Dubai maakte SK Sports Holding, opgericht door de twee legendes, de lancering van Seedorf-Khabib Performance Club bekent. Het plan is om in de komende vijf jaar de scholen over de hele wereld te vestigen. Het hoofdkantoor van SK Sports Holding staat in het Dubai Multi Commodities Centre (DMCC) in Dubai. Dat is een bewuste keuze geweest, ze willen Dubai gebruiken en het DMCC gebruiken als springplank en wereldwijde expansie te kunnen realiseren.

In 2020 ontmoette de twee iconen elkaar en vormden meteen een hechte band. De twee sporters hadden bewondering voor elkaars prestaties in het verleden en het verlangen om iets terug te geven aan de samenleving. Zelf vinden ze het belangrijk om een gezonde levensstijl te volgen en om bezig te zijn met sport. Ze hopen met deze scholen de jongere generatie dezelfde hartstochtelijkheid mee te geven.

Ons nieuwe ISSUE #70 is uit met niemand minder dan Edwin van Sar! Koop nu uw exemplaar.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.