SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Travis Scott dropt unieke schoenen

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een unieke samenwerking tussen Hugo Boss en de NFL, nieuwe schoenen van Travis Scott, een gadget van Apple en een parfum waarmee je iedereen omverblaast.

EXTRA TIME +4

Hugo Boss X NFL

Hugo Boss lanceert een exclusieve sportkledingcapsule in samenwerking met de National Football League (NFL) en NFL-spelers. De collectie bestaat uit hoodies, T-shirts, jassen en joggingbroeken, allemaal versierd met het NFL-logo en de namen van de betrokken spelers. De stijlen zijn zo ontworpen, dat ze dienen als prestatie- en lifestyle-kleding. samenwerking tussen Hugo Boss en de NFL is een voortzetting van hun succesvolle samenwerking in het verleden en onderstreept het streven van Hugo Boss om stijlvolle en functionele sportkleding te bieden.

Hugo Boss

Travis Scott goes olive

Travis Scott en Nike hebben hun krachten weer gebundeld voor de release van de Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Olive’ sneaker. De schoen heeft een prachtige olijfgroene kleur met zwarte accenten en is voorzien van het iconische Air Jordan logo en het Cactus Jack logo. De sneaker heeft ook een opvallend ontwerp met omgekeerde Swooshes en een afneembare zak op de tong. De sneaker werd op 26 april gelanceerd en is voor veel sneakerliefhebbers een must-have.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low olive

Een nieuwe wereld

Apple komt eens in de zoveel tijd met een nieuwe verschijning en nu lanceren ze een nieuw echt Apple-product: een VR-bril. Hiermee beloven ze de wereld van virtual reality op zijn kop te zetten. De aankondiging met alle informatie komt op 5 juni en hij gaat 2999 euro kosten. Wel is al bekend dat het een headset wordt die zowel virtual reality als augmented reality ondersteunt. Het krijgt daarnaast een lichtgewicht design met extra dunnen lenzen en de accu draag je verbonden met een magnetische connector.

De allernieuwste uitvinding van Apple

Spel van verleiding

Ben je niet verlegen en houd je van opvallen? De Jean Paul Gaurtier Scandal Le Parfum is perfect voor jou. Het is de nieuwe intensiteit voor heren en is belichaamd door Parker van Noord. De bokser die dierbaar is in het DNA van Gaultier. De verpakking is robijnrood fluweel en een aanraking is voldoende voor onmiddellijk full contact. Ben jij dus in voor een spel? Speel dan dit spel van verleiding. Een spel à la Gaultier!

De nieuwe intensiteit voor heren

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.