SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ontdek deze top drie upcoming woonprojecten

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe woonplaats? Let dan even op! We hebben drie upcoming woonprojecten voor je op een rij gezet. Geniet van luxe appartementen onder de rook van Amsterdam of stap elke avond je eigen balkon op, waar je uitzicht hebt over de Maas, het Zalmhuis, de Van Brienenoordbrug en de skyline van Rotterdam.

Hyde Park

Luxe appartementen onder de rook van Amsterdam

Architectonisch, smaakvol en turn key. Zomaar een paar kenmerken van de appartementen in Blok Knightsbridge van Hyde Park. De verkoop is in volle gang. Knightsbridge bestaat uit zes woonhuizen met ieder hun eigen architectonische karakter en identiteit. Met veel variatie in woningtypen: van studio’s tot penthouses. Of u nu opzoek bent naar een compact, ruim of royaal appartement, elk biedt luxe afwerking, een fijne buitenruimte, moderne keuken en design sanitair. De verkoopprijzen beginnen bij €389.500 V.O.N. Bezoek Hyde Park House aan de Planetenweg 5 in Hoofddorp voor meer informatie over de diverse gebouwen en appartementen met hun mogelijkheden en voordelen.

Unieke architectuur

Eind 2021 is de bouw van de volgende fase van Holland Park Diemen gestart. Hierdoor kun jij, net zoals bij Hyde Park, wonen op een ideale locatie. Het gaat om 296 appartementen, 9 commerciële ruimten, 257 parkeerplekken en 886 fiets parkeerplekken en naar verwachting is de bouw eind 2024 afgerond. Vooral de architectuur is erg bijzonder. De wijk is namelijk ontworpen door de architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters. Hij ontwierp eerder al Java-eiland en Sluseholmen in Kopenhagen en gelijkenissen zijn te zien in dit project.

Uitzicht op de Maas

Heb jij altijd al een panoramisch uitzicht willen hebben over de Maas? Dit kan bij Waterside II in Rotterdam Oud-IJsselmonde. In het bijzondere gebouw zijn er maar liefst 113 appartementen in de vrije huursector. De woonoppervlakte verschilt tussen de 65 m² tot 190 m² en elke appartement heeft twee tot vier kamers. Er zijn ook verschillende woningen, maar voor ons springt het penthouse er met kop en schouders bovenuit. Vanaf 3.600 euro per maand heb jij namelijk uitzicht over de Maas, het Zalmhuis, de Van Brienenoordbrug en de skyline van Rotterdam.