SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Top 5: Voetbalshirts 2021/22

Top 5

Als voetballiefhebbers kijken we aan het eind van het seizoen altijd reikhalzend uit naar de voetbalshirts waar onze helden het eerstvolgende seizoen in gaan schitteren. Nog niet alle teams hebben hun nieuwe shirts gelanceerd, maar we zagen al een aantal toffe exemplaren voorbijkomen. Daarom nemen we jullie deze week mee in de voorlopige Top 5: Voetbalshirts 2021/22.

AC Milan

We trappen de Top 5: Voetbalshirts 2021/22 af met AC Milan. Aangezien de Italianen bekendstaan als stijliconen, mag er absoluut geen shirt uit de Serie A ontbreken in deze Top 5. We hebben gekozen voor het nieuwe thuisshirt van de Rossoneri, omdat we stiekem toch wel een beetje fan zijn van het rood/zwarte shirt van de Milanese grootmacht. De clubkleuren doen ons altijd weer denken aan de prachtige tijd van onze Nederlandse trots in Italië. Het shirt is door de jaren heen natuurlijk wel moderner geworden, maar de rood/zwarte strepen zijn in stand gebleven. Hierdoor kunnen we jaar in jaar uit weer genieten van een stukje nostalgie. Zlatan heeft al aangegeven dat hij nog minstens één seizoen in Milaan zal blijven. Wanneer hij het shirt goedgekeurd heeft voor zijn AC Milan, moet het haast wel een gruwelijk shirt zijn!

AC Milan 2021/22

RB Leipzig

Ook hebben we ons oog laten vallen op het nieuwe thuisshirt van RB Leipzig. De Duitse topploeg ontwikkeld is samenwerking met Red Bull altijd prachtige shirts. Voor komend seizoen zijn beide partijen uit de veilige zone gestapt om een uniek thuisshirt te ontwerpen voor de club uit Leipzig. De kleurencombinatie rood/wit is in stand gebleven, maar in tegenstelling tot voorgaande jaren is er nu voor gekozen om de witte kleur aan te tasten met rode vegen. Dit zorgt voor een zeer indrukwekkend effect. In dit nieuwe shirt zullen Die Roten Bullen er alles aan gaan doen om het titelfavoriet Bayern München zo moeilijk mogelijk te maken in de Bundesliga. Aan het shirt zal het in ieder geval niet liggen!

RB Leipzig shirt 2021/22

Leicester City

Leicester City verdient ongetwijfeld ook een plekje in onze Top 5. De Engelse topploeg heeft namelijk wederom een prachtig shirt weten te ontwerpen. In de belangrijke Engelse topper tegen Tottenham Hotspur droegen Jamie Vardy en co dit indrukwekkende shirt al. Het tricot bevat de kenmerkende blauwe kleur die de identiteit van Leicester City karakteriseert. De ontwerpers hebben een camo patroon verwerkt in de felblauwe kleur, waardoor het shirt een krachtige uitstraling krijgt. De V-hals en gouden details completeren het thuisshirt van The Foxes. Na het winnen van de FA Cup hunkert de ploeg uit Leicester naar nog meer succes in binnen- en buitenland!

Leicester City 2021/22

Olympique Lyon

Verleden week kwam er groot nieuws uit Lyon: Peter Bosz werd namelijk aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de Franse grootmacht. Als Nederlanders zijn wij natuurlijk enorm benieuwd naar de prestaties van onze landgenoot. De aanstelling van de nieuwe coach is niet het enige nieuwtje dat de afgelopen week de ronde deed, want de Fransen maakten ook veel indruk met hun nieuwe voetbalshirts. Wij hebben gekozen om het thuisshirt van Olympique Lyon te verwerken in deze Top 5. De sterrenploeg uit Lyon pakte in 2008 voor het de laatste keer de Franse landstitel. Het nieuwe shirt lijkt verdacht veel op het thuisshirt uit 2008. Is dit een voorbode voor een prachtig seizoen voor Les Gones?

Olympique Lyon 2021/22

Bayern München

We sluiten de Top 5: Voetbalshirts 2021/22 af met Der Rekordmeister. Volgens ons heeft Bayern München tot op heden namelijk het mooiste shirt gelanceerd voor het komende seizoen. Over smaak valt niet te twisten, maar wij zijn ervan overtuigd dat iedereen haast wel fan moet zijn van dit shirt, ongeacht je clubvoorkeur. Het zwarte uitshirt wordt namelijk gecombineerd met gouden details, waardoor het shirt een koninklijke uitstraling krijgt. Aangezien de club uit München de afgelopen jaren Duitsland domineert, verdienen de supersterren het zeker om in dit shirt aan de aftrap te staan. Wij zijn benieuwd of topschutter Robert Lewandowski komend seizoen wederom gemakkelijk het net weet te vinden in dit nieuwe uitshirt!

Bayern München 2021/22

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.