SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Top 5: Best geklede voetballers van de Ligue 1

De Life After Football Fashion Player Award is live en daarom gaan we komende weken de Top 5: Meest fashionable voetballers van de vijf grootste competities in Europa uitlichten. Deze week staat de Bundesliga op het programma, en dat zijn er eigenlijk veel meer dan vijf. Toch hebben we er vijf uitgekozen die van ons zeker een uitnodiging hadden gekregen voor de Fashion Player Award.

De spannendste voetbalontknopingen

Angel Gomes

Het supertalent van Manchester United, zo werd Angel Gomes jarenlang genoemd bij ‘The Red Devils’ tegenwoordig speelt hij in Frankrijk voor de club LOSC Lille. Hij wacht dus nog op zijn doorbraak in het betaald voetbal. Aan één ding kan het in ieder geval niet liggen, en dat is zijn gevoel voor stijl. De Portugese Engelsman Angel kleedt zich als een vedette en dat blijft niet onopgemerkt. Als hij nu maar net zo gaat opvallen op het veld als daarbuiten, dan wordt het een absolute topspeler.

Angel Gomes

Jérôme Boateng

De oud-geleerde van Olypique Lyon heeft zijn langste tijd als voetballer al achter de rug. Na vele jaren in Duitsland gespeeld te hebben, koos Jérôme Boateng voor een nieuw avontuur. Voordat de Duitser de schoenen aan de wilgen hangt wil hij zijn medespelers toch nog even leren wat fashion is! Als je aan een robuuste Duitse centrale verdediger denkt, denk je niet meteen een stijlvolle speler. Bij Boateng is dit wel anders. Misschien niet al te stijlvol in het veld, maar erbuiten wel degelijk. Hij doet vriend en vijand verbazen met zijn stijlvolle outfits.

Jérôme Boateng

Timothy Weah

‘De zoon van…’ zo wordt Timothy Weah vaak omschreven of geïntroduceerd. Hij is namelijk de zoon van de oud topspits van Paris Saint Germain George Weah. Het scorend vermogen heeft hij geërfd van zijn vader. Gelukkig heeft Timothy de stijl niet overgenomen van zijn vader en is voor eigen succes gegaan. En met succes! De jonge Amerikaan is vaak te zien op social media met een excentrieke kledingstijl. Fashion en doelpunten zijn woorden die Timothy niet vreemd zijn.

Timothy Weah

Houssem Aouar

De 23-jarige aanvoerder van Olypique Lyon is het volgende Franse talent die op de deur klopt van een topclub. Met zijn spelinzicht en dribbels is het geen moment saai om naar hem te kijken. Maar ook buiten het veld is de spelmaker aanwezig. Hij is een echte aanvoerder op de straat. Zou het komen, omdat hij een connectie had met Memphis, toen hij nog in Lyon speelde? Wie weet. Eén ding is wel zeker, we horen nog vaker van deze Fransman.

Houssem Aouar

Achraf Hakimi

De kersverse aankoop van Paris Saint Germain Achraf Hakimi kwam voor miljoenen over van Inter Milan. Daar groeide hij tot één van de sterspelers. Of de Marokkaan zijn stijl heeft kledingstijl heeft opgepikt uit de modestad Milaan is nog maar de vraag, één ding is wel zeker. Stijl heeft de rechtsback zeker wel! Met al die sterren bij Parijzenaren moet je natuurlijk wel iets doen om ‘in the picture’ te blijven. Dat gaat Achraf maar al te goed af.

Achraf Hakimi

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel:
je bezoektwww.lifeafterfootball.eu/fashion-playeren kiest degene die jij de meest fashionable speler vindt.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.