SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Thibaut Courtois start raceteam in Formule 4

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week het 60-jarig bestaan van McLaren, een nieuwe collectie van adidas, een eigen raceteam voor Thibaut Courtois en de nieuwe bal van het EK 2024.

EXTRA TIME +4

60-jarig bestaan van McLaren

McLaren heeft afgelopen maandag de 750S 3-7-59-editie onthuld. Bij deze editie draait het allemaal om een eerbetoon aan McLaren iconische Triple Crown- overwinningen. De drie staat voor de overwinning van de Indy 500 in 1974, de zeven voor de overwinning van de Grand Prix van Monaco in 1984 en de 59 staat voor de winst in de Le Mans in 1995. McLaren heeft meer dan 1200 uur nodig gehad om alle auto’s te schilderen. Er bestaan slechts zes van deze snelheidsmonsters en alle zes waren binnen no time uitverkocht.

McLaren 750S 3-7-59

Grace Wales Bonner x Adidas

Adidas onthulde twee weken geleden een nieuwe collectie in samenwerking met Grace Wales Bonner. Sinds de eerste samenwerking in 2020 zijn Wales Bonner en Adidas de schoenencollectie blijven uitbreiden en dit keer lanceerden de modeketens de welbekende Samba’s. De sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: roestbruin, zwart, gebroken wit en een opvallende luipaardprint. Het meest opvallende exemplaar is de gevlekte schoen. Die heeft op de bovenkant ponyhaar zitten, waardoor het zich onderscheidt van elk eerdere Samba ontwerp.

Grace Wales Bonner x Adidas

Raceteam van Courtois

Thibaut Courtois, keeper van Real Madrid, gaat vanaf volgend jaar met zijn eigen team ‘TC Racing’ meedoen in de Spaanse Formule 4. Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar nu mag Courtois zijn plannen doorzetten: de Belg heeft namelijk zijn licentie binnen! Courtois stelde eerder Roberto Merhi (een Spaanse oud F1-coureur) al aan als adviseur en teambaas. Thibaut heeft bovendien ook al een aantal monteurs gevonden voor zijn team, maar er moet nog een hoop gebeuren. Het is de vraag wanneer het team helemaal ready is voor het nieuwe seizoen.

Thibaut Courtois

EK-bal 2024 onthuld

UEFA en adidas hebben deze week de bal onthuld voor het EK van 2024 in Duitsland. Bij het Olympisch Stadion in Berlijn werd de bal gepresenteerd en het heeft de naam ‘FUSSBALLLIEBE’ gekregen. Het bijzondere aan deze bal? Het beschikt over ‘Connected Ball Technology’. Dit is een vorm van technologie, waarbij de VAR via de bal informatie krijgt of deze volledig over de lijn is of niet. Zodoende is de doellijntechnologie nog secuurder en twijfelt niemand meer als er een doelpunt wordt goedgekeurd of afgekeurd!

EK 2024

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.