SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

The Eleven: Pantelis Hadzidiakos

The Eleven: Pantelis Hadzidiakos

De geboren Griek kwam op 14-jarige leeftijd naar Nederland om de volgende stappen te maken in zijn voetbalcarrière. Bij AZ doorliep hij met veel succes de rest van de jeugdopleiding en behoort nu tot de beste elf in de selectie van de Alkmaarders. Wij stellen The Eleven vragen aan Pantelis die iedereen al eens had willen stellen aan hem.

De eerste hoofdrolspeler in The Eleven speelde als jeugdspeler enkele jeugdinterlands voor het Nederlands elftal, maar toch zag hij meer potentie in een carrière als Grieks international. Inmiddels staat de centrale verdediger op acht interlands en zo was hij onder andere belangrijk voor zijn land in de UEFA Nations League. In 2019 raakte Pantelis zwaar geblesseerd en kwam hij langdurig aan de kant te staan. Een gescheurde kruisband in zijn linkerknie zorgde ervoor dat hij bijna een jaar vanaf de zijkant moest toekijken. Nu is de Nederlandse-Griek weer up and running en is hij een betrouwbare kracht binnen de selectie van de Alkmaarders.

Check hieronder de video waarin we Pantelis het hemd van het lijf vragen. Waar zit hij normaal gesproken in de bus naar wedstrijden? Wat is het lelijkste stadion waar hij heeft gevoetbald? En hij benoemt een verrassend tenue wat hij tot de lelijkste schaart.

 

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.