SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sunderland ‘Til I die: dé Netflix-tip om te bingen!

Vanaf nu staat seizoen 2 van Sunderland ‘Til I Die online op Netflix. Heb je vandaag verder niets te doen en kun je lekker thuis bingewatchen? Dit vervolg op seizoen 1 is echt een must-see.

In seizoen 1 is te zien hoe het Sunderland vergaat in de Championship seizoen 2017-2018. Nadat zij vorig jaar uit de Premier League degradeerden kijken we mee hoe de club direct weer wil promoveren. We willen niet spoilen hoe seizoen 1 verliep, maar wat we kunnen zeggen is dat de club in financieel en sportief zwaar weer terecht kwam. Kortom, Sunderland ‘Til I Die is een heerlijke serie om lekker te bingewatchen!

Nieuwe seizoen

In seizoen 2 is weer te zien hoe de club diepe dalen en hoge pieken bereikt in de competitie. The Black Cats zijn in de race om te promoveren maar gaat hen dit lukken? Daarnaast kwam Sunderland ver in de Football League Trophy. Gegarandeerd dat het vervolg op seizoen 1 weer spektakel oplevert dus.

Het nieuwe seizoen bestaat uit zes afleveringen en ook in dit seizoen heeft de club zich volledig bloot gegeven. Er wordt volop gefilmd in de kleedkamer. spelers worden thuis gevolgd en veel meer. Zo krijg je een volledig beeld van hoe het er aan toe gaat bij een grote Engelse voetbalclub.

Sunderland ‘Til I die

Sunderland is een voetbalclub uit de buurt van Newcastle en vecht al jaren met de plaatselijke United de derby’s uit. Rond deze Tyne-wear derby proef je de rivaliteit in de steden. In het seizoen 2018-2019 is Jack Ross de coach en hij moet de club naar promotie loodsen. In de serie zie je bekenden terug zoals Robbin Ruiter, de doelman die van FC Utrecht naar Sunderland verkaste. Ook Glenn Loovens zie je voorbij komen. De centrale verdediger was naast Ruiter ook in het seizoen 2018-2019 actief voor Sunderland AFC.

Check de nieuwste Netflix serie Sunderland ‘Til I die op www.netflix.com.

Op de hoogte blijven van het voetbalnieuws in deze coronatijden check dan onze Facebook en Instagram.

Nog meer bingewatchen? Check deze serie voor meer inspiratie.