SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sterren van de toekomst

Daan Reiziger en Sontje Hansen schitteren in de Zalando Performance Wear

Na een zwaar en lang seizoen moet er nog één maand worden gepiekt en gepresteerd. Je moet het maar kunnen. Tijdens de maanden juni en juli staan de A-internationals in de picture. Voor Sontje Hansen en Daan Reiziger is het grote EK nu nog een droom.

Zo ver zijn deze sterren van de toekomst nog niet. Maar als zij als jeugdinternationals door willen stoten naar het grote Oranje, zullen zij moeten blijven presteren en knokken. Nu schitteren ze voor Zalando in gloednieuwe Performance Wear, de volgende stap is het internationale topvoetbal. Of je nu een amateursporter of een professionele topsporter bent, een sportoutfit is voor iedereen belangrijk. Sportkleding dat lekker zit en waar je je goed in voelt helpt natuurlijk bij je mentale en fysieke prestaties! Het EK is in volle gang en de twee toptalenten zullen hun voorbeelden vast en zeker volgen op een van de grootste eindtoernooien ter wereld. Wil jij de wereldsterren die op het EK actief zijn aanmoedigen? Check dan de volledige EK-collectie van Zalando en support je lievelingsland.

Sontje Hansen

Sontje Hansen arriveerde acht jaar geleden in de jeugdopleiding van Ajax. Hij doorliep alle jeugdelftallen op de toekomst en maakte afgelopen seizoen de overstap naar Jong Ajax. De 19-jarige aanvaller uit Hoorn kwam afgelopen jaar 28 keer in actie, waarin hij driemaal het net wist te vinden. In de winterstop van het seizoen 2019/2020 mocht de behendige aanvaller samen met zijn boezemvriend Naci Ünüvar ook al ruiken aan Ajax 1. De twee talenten mochten namelijk mee op trainingskamp in Qatar. Niet veel later maakte Hansen zijn debuut voor de Amsterdamse voetbalclub. Hij is ook al een lange periode een vaste waarde in de vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje. Zijn hoogtepunten beleefde Hansen gedurende het WK u17. De spits uit Hoorn maakte namelijk zes doelpunten, waardoor hij de Gouden Schoen uitgereikt kreeg door niemand minder dan zijn idool Ronaldo Lima.

Daan Reiziger

Onlangs contracteerde Vitesse de talentvolle keeper Daan Reiziger. Een prachtige stap voor de Groninger, aangezien hij niet veel perspectief zag bij zijn jeugdliefde Ajax. Omdat de ervaren Remko Pasveer het omgekeerde pad bewandeld, zal Reiziger er alles aan gaan doen om volgend seizoen onder de lat te staan in Arnhem. In 2016 maakte de Reiziger de overstap van FC Groningen naar Ajax. Evenals Sontje Hansen doorliep ook de 20-jarige keeper alle jeugdelftallen in Amsterdam, waarna hij aansloot bij Jong Ajax. Hij beleefde zijn hoogtepunt bij Ajax in maart 2019. In de kwartfinale van de UEFA Youth League tegen Atlético Madrid onderscheidde Reiziger zich namelijk door in de penaltyreeks drie strafschoppen te stoppen. De kersverse keeper van Vitesse speelde ook al meerdere malen als jeugdinternational voor Oranje. Reiziger hoopt zich verder te ontwikkelen en binnen een aantal seizoenen het Wilhelmus in een volle Johan Cruijff Arena mee te zingen.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.