SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Stefan de Vrij: ons moment van het weekend

De Derby della Madonnina, oftewel de derby tussen Inter Milan en AC Milan was er weer een vol vuurwerk. Deze wedstrijd had écht alles en zat vol highlights. Maar voor ons was hét hoogtepunt van Stefan de Vrij absoluut het moment van het weekend.

Ibrahimović

AC Milan begon aan de hand van Ibrahimović het sterkst aan de wedstrijd. Eerst was Zlatan belangrijk met een assist, waarbij hij een lange bal perfect met het hoofd aflegde op zijn teamgenoot. Ante Rebić hoefde de bal alleen nog maar in te tikken. Hierna kwam Ibrahimović zelf ook nog eens tot scoren, waardoor hij zijn ploeg op een 2-0 voorsprong zette.

 

Comeback Inter Milan

Inter werd steeds sterker en kwam uiteindelijk terug in de wedstrijd na een technisch zeer knappe volley van Brozović. Uit de rebound nam hij ‘m in een keer op de slof en maakte er zo weer een wedstrijd van. Een paar minuten later was het weer raak, toen Vecino na een mooie assist van Alexis Sánchez zijn team weer op gelijke hoogte bracht.

 

Stefan de Vrij

Maar toen kwam voor ons hét moment van deze krankzinnige wedstrijd. In de 70ste minuut kreeg Inter een corner. De Vrij maakt zich los van zijn tegenstander en kopt de bal heerlijk in de verre hoek voorbij keeper Donnarumma. Onze eigen Stefan de Vrij kopt zijn ploeg op voorsprong in de Milanese derby. Het was een bekroning op een lange reeks van goede wedstrijden van de centrale verdediger.

Uiteindelijk maakte Romelu Lukaku in de laatste minuten van de wedstrijd nog de bevrijdende 4-2 en bepaalde zo de eindstand van een prachtige wedstrijd.

Stefan de Vrij in Oranje?

Ook de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, was aandachtig toeschouwer van de wedstrijd. Kan hij nog om Stefan de Vrij heen, na zijn goede prestaties bij Inter?

Meer lezen over voetbal? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!