SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Spelersbattle tussen Life After Football sterren

Vanavond is het zover: de Champions League-finale. Gaat Manchester City de trofee voor de allereerste keer ooit winnen of pakt Inter Milaan hun vierde cup met de grote oren? Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in en onze ogen zijn vooral gericht op Life After Football sterren Nathan Aké en Denzel Dumfries. Allebei stonden ze voor onze camera en dit is het perfecte moment voor een spelersbattle.

Spelersbattle tussen Nathan Aké en Denzel Dumfries

Geschreven door: Milan Verleg

Voor de camera van Life After Football

Nathan Aké beleeft met The Citizens een geweldig seizoen. Er ontbreekt alleen nog één trofee in de prijzenkast en vanavond is de kans om het seizoen te bekronen met de treble. Aan de verdediger van Manchester City de taak om net zo goed te spelen, als dat hij schitterde voor de camera van Life After Football.

Er was al snel te zien dat de Nederlander een goede smaak heeft en het niet erg vindt om voor de camera te poseren. De shoot vond buiten plaats en dit maakte het alleen maar specialer. Al zie je misschien wel dat de foto’s van even geleden zijn. Het vond plaats toen hij nog speelminuten maakte bij ACF Bournemouth. Zo spraken we daarna met hem over de toekomstplannen en hierbij vertelde hij dat er één advies was van een trainer die hij altijd onthoudt: “Nu je je debuut hebt gemaakt: vooral niet veranderen! Blijf doen wat je doet.” Het advies komt van Paulo Ferreira, voormalig Portugese international, en Aké gaat dit nooit meer vergeten.

Nathan Aké voor de camera van Life After Football
Denzel Dumfries rockt fotoshoot

Dumfries zijn advies voor jonge talenten

Denzel Dumfries stond in 2020 voor de camera, toen de verdediger nog speelde bij PSV. Nu is de Nederlander vaak te aanschouwen in het wereldberoemde San Siro, maar vanavond staat hij op het veld in Istanbul. Toch kijken wij maar al te graag terug naar zijn tijd in Nederland. Hier zagen we hoe goed de Rotterdammer is voor de camera en spraken we met hem over jonge talenten.

Zo had hij een goed advies voor de jonge spelers: “Blijf dicht bij jezelf en werk snoeihard. Niemand mag harder werken dan jij. Sta open voor ontwikkeling, omring je met de juiste personen en luister.” Iets wat we zelf ook goed zien bij Dumfries. Hij werkt altijd erg hard en dit gaat hij vanavond in Istanbul dan ook zeker weer doen.

De favoriete competitie

Uiteindelijk ging de rechtsachter naar de Serie A. Een competitie die goed bij hem past. Alhoewel, hij was zelf van mening dat een andere competitie nog beter bij hem paste: “De Premier League vind ik een mooie competitie, die past wel bij me, denk ik. Heel veel wedstrijden in mooie stadions, met snel, technisch en hard voetbal.”

Wij zijn erg benieuwd welke Life After Football parel vanavond met de Champions League in de handen staat. We wensen beide erg veel succes!