SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Speciaal kado voor de Engelse ploeg

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een limited edition tenue van Italië, een kado voor de Engelse ploeg, de collab van Rowing Blazers x ’47 Run, een tof festival en een geur van David Beckham.

EXTRA TIME +4

Limited edition shirt

Italië bestaat 125 jaar! Om dit te vieren hebben ze een limited edition shirt gelanceerd en het is echt schitterend geworden. Ze besloten het alleen wel erg limited edition te maken en er werden maar 2,023 tenues verkocht. Het koste 250 euro per tenue, maar binnen no time waren ze allemaal uitverkocht. Gelukkig zijn er voor de liefhebbers wel nog een trui en trainingsbroek te koop. Deze zijn niet limited edition en hebben een prijskaartje van 90 en 80 euro. Ga jij het kopen?

Italië lanceerde een limited edition tenue

Een bijzonder kado

Harry Kane heeft zijn Engelse teamgenoten een cadeau gegeven om zijn record als topscorer te vieren. De aanvaller van Tottenham Hotspur schonk elk van zijn collega’s en mock-up van een vinylmuziekplaat met het label ‘Harry Kane Record Breaker’. De ’tracklijst’ van de schijf bevat alle 56 aanvallen van Kane in Engeland en een persoonlijk bericht.
Kane brak het Engelse doelpuntenrecord eerder dit jaar en wilde zijn prestatie delen met zijn medespelers.

Harry Kane Kado

Rowing Blazers x '47 Run

Rowing Blazers en ’47 Run hebben hun derde MLB-capsulecollectie uitgebracht. De samenwerking tussen de twee merken biedt een stijlvolle en sportieve interpretatie van de honkbalwereld. De nieuwe collectie bevat diverse items, waaronder petten, shirts en jassen, die zijn versierd met opvallende grafische prints en teamlogo’s. Het resultaat is een unieke mix van vintage flair en hedendaagse mode. Met deze derde release tonen 47 Brand en Rowing Blazers opnieuw hun creativiteit en passie voor sportieve kledingstukken en de liefde voor de sport.

Rowing Blazers x '47 Run

Samenkomst van kunst en muziek

Volgend weekend is het weer zo ver: het toffe No Art Festival staat op het programma. Na de succesvolle eerste editie bij de NDSM-werf is dit jaar het Amsterdamse Flevopark het toneel. Op vrijdagavond 23 juni wordt er afgetrapt met het Synergy Festival, dat volledig in het teken staat van verschillende kunstvormen waarbij er ruimte is voor zowel opkomende, als gevestigde internationale kunstenaars. Op de zaterdag tovert No Art het Amsterdamse Flevopark om tot een waar house en elektronisch walhalla, met een fantastische line-up van ’s werelds grootste artiesten en opkomende talenten, maar met als absoluut hoogtepunt de internationale ster Peggy Gou. Het belooft in ieder geval weer een memorabele editie te worden.

Het festival wat je niet mag missen

Iconische geuren

In 2023 viert David Beckham zijn 10-jarig jubileum van de Classic Collection: iconische geuren die de kracht van klassiekers vastleggen. De collectie bestaat nu uit twee well-known favorites, Classic en Classic Homme, en krijgt gezelschap van de nieuwe Classic Blue. Een frisse, clean en mannelijke geur met een fusie van citrus- en houtnoten. Hierbij voel je je op elk moment verfrissend en straal je optimisme uit. Beckham zelf was blij met het jubileum: “10 jaar de Classis Collection is een echte mijlpaal. Deze geuren zijn tijdloos.”

Iconische geur David Beckham

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.