SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Sneakergeschiedenis tijdens het WK

Het nationale elftal heeft dit wereldkampioenschap nog maar eens duidelijk laten zien dat het Amerikaanse mannenvoetbal in de lift zit. Met een jonge, gedreven selectie biedt dat de supporters veel perspectief. De Amerikanen vonden – zoals we allemaal wel weten – hun Waterloo in de achtste finale tegen het Nederlands elftal. Het is niet alleen jammer dat we dit gedreven elftal niet meer in actie gaan zien dit toernooi, maar ook hun coach zien we niet meer terug dit WK. Vooral de grote sneakerfans zo

Sneakergeschiedenis tijdens het WK

Een ware sneakerfan

Het internet stond in rep en roer toen Gregg Berhalter op 22 november in de bordeauxrode A Ma Manière x Nike Air Jordan 4 werd gesignaleerd tijdens de groepswedstrijd tegen Wales. Ook in de wedstrijd tegen Engeland verscheen de bondscoach met unieke Nike-schoenen. Dit keer waren het de witte Supreme x Nike Air Max 98 TL. Deze schoen is pas op 3 november gelanceerd en dus steelde Gregg niet veel later er de show mee op het prestigieuze eindtoernooi. De Amerikaan oogt nonchalant met zijn joggingsbroeken, t-shirts en sneakers, maar wanneer je dus iets dieper kijkt zie je de charme.

Collectorsitems

In de laatste groepswedstrijd wenden alle ogen zich opnieuw naar Berhalters voeten. Dit keer waren het op maat gemaakte Nike Tiempo Air Jordan 1’s van The Surgeon. Ook in de laatste groepswedstrijd tegen het Nederlands elftal was het weer raak. De 49-jarige coach toonde wederom aan een serieuze sneakercollectie te hebben en droeg nu de Nike Air Jordan 1 Chicago a.k.a. Lost&Found. Dit paar werd onlangs opnieuw gelanceerd en zijn meer dan $300 waard.

Helaas voor Berhalter mocht hij zijn sneakerkeuze niet laten zien in de kwartfinales van het WK in Qatar, maar als Nederlanders zijn we daar minder rouwig om.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nice Kicks (@nicekicks)

In ISSUE 70 spraken we met Sneakerexpert Don Exclusive. Hij is op de hoogte van de allerlaatste trends en weet ieder paar te bemachtigen. Lees hier het interview!