SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

5 meest Sierdige uitspraken van Sierd de Vos

Mooie uitspraken! Sierd de Vos is al jaren een begrip als het gaat om verslag doen van voetbalwedstrijden. Geef deze man een microfoon en hij vertelt je tijdens een mooie aanval waar je de beste wijn in de binnenstad van Valencia kan scoren. Hieronder een aantal uitspraken die je ongetwijfeld leuk gaat vinden.

Doet de video het niet? Klik dan op de aangegeven link!

Sierd de Vos & Rakitić 

De middenvelder van FC Barcelona had een nieuw kapsel waar hij ongetwijfeld erg blij mee was. Toen Rakitić inviel tijdens de wedstrijd tegen Eibar, maakte Sierd ook voor het eerst kennis met het nieuwe kapsel van de Kroaat. De commentator had hierbij zijn twijfels of Raketić bij de kapper was geweest, of zijn haar toch op een andere manier deze kleur had gekregen…

Next level presenteren

Dat Sierd de Vos enorm creatief is, horen we natuurlijk al elke wedstrijd die hij van commentaar voorziet. Maar tijdens het WK in 2014 in Brazilië liet hij weer een nieuwe dimensie van zijn creativiteit zien. Naar eigen zeggen kwam hij ergens in Brazilië in enorm noodweer terecht. Oordeel vooral zelf.

RAKET Rakitić

Zoals elke voetballiefhebber, kan Sierd enorm genieten van een heerlijk doelpunt. Maar de manier waarop hij geniet van deze fantastische pegel van Rakitić, is toch nog wel iets bijzonderder. Wij twijfelen nog wat meer indruk op ons maakte; het doelpunt of het commentaar.

Zing voor Oblak

Iemand met zo veel passie voor zijn vak als Sierd, kan het af en toe niet helpen dat het enthousiasme de objectiviteit overstijgt. Na dit stukje commentaar bleek ook dat de uitspraken (en het enthousiasme) van Sierd de Vos niet altijd door alle partijen gewaardeerd wordt.

Hunk vanuit Salvador

Hier nog een fragment van het WK 2014 in Brazilië, dit keer vanuit Salvador, de meest criminele stad van Zuid-Amerika (althans, volgens Sierd). Deze zomer was Sierd de Vos erg op dreef en ook in dit interview kwamen weer een aantal legendarische uitspraken aan het licht.

Check hier ook de top 5 jongste doelpuntenmakers ooit in de Champions League.

Wil je graag meer van dit soort top 5 artikelen lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!