SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

De hidden gems van #ISSUE76

Het is bijna tijd voor Life After Football #ISSUE76 en wat een editie gaat het worden! Zoals gebruikelijk staat het weer vol met interviews en fotoshoots van gruwelijke voetballers en hiervoor hebben we zelfs een trip moeten maken buiten de grenzen van ons kikkerlandje. Vandaag geven we jullie alvast een preview met het showen van de unieke shootlocaties!

Shootlocaties Life After Football #ISSUE76

Grace Festive Restaurant

We beginnen in Rotterdam met een shoot van Marcus Pedersen. De Noor speelt sinds 2021 bij Feyenoord en is dit jaar goed op dreef. We hoefden daarom ook niet lang na te denken voor een shootlocatie. In zijn nieuwe thuisbasis ontvingen wij hem in het Grace Festive Restaurant en wat een locatie was het! Het gigantische hoekpand op de Coolsingel was er een om je ogen van uit te kijken. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Aan de hand van een schitterend interieur en een gemotiveerde Pedersen kon niks deze shoot nog in de weg staan.

Pedersen geniet van interieur Grace

Savoy Hotel

De tweede shoot die we uitlichten is er een die je niet mag missen! In het centrum van Florence, dicht bij de wereldberoemde Duomo, kwam Fiorentina middenvelder Soufyan Amrabat voor de camera van Life After Football. De Marokkaans international schitterde een paar maanden geleden nog op het wereldkampioenschap, maar ontmoette ons nu in het Savoy Hotel. Een hotel met schitterende kamers en met behulp van de enorme gastvrijheid van het hotel, knipte wij het ene na het andere te gekke plaatje. De schitterende straten en uitzichten van Firenze hielpen hier zeker aan mee!

Het Savoy Hotel in Florence

Republiek Bloemendaal

Na een tijdje in Florence vlogen we weer terug naar Nederland. In Bloemendaal kwam Ajax-speler Davy Klaassen met zijn vriendin Laura Benschop langs bij Republiek Bloemendaal. Op deze prachtige locatie was dit de ideale plek voor de Nederlander om even te ontspannen en te genieten. Foto’s in de gezellige binnenruimtes konden worden afgewisseld met mooie beelden op het strand. Je hoefde de deur maar uit te lopen! Het water van de zee was helaas nog iets te koud, maar de foto’s zijn er niet minder om geworden!

Shoot Davy Klaasen by de Republiek in Bloemendaal

Conversatorium Hotel

We hebben natuurlijk niet alleen voetballers geshoot. Ons oog viel ook op rapper Idaly Faal. De Nederlander maakt de laatste tijd hit na hit en steelt op Instagram vaak de show met zijn stijl. Dit mochten wij zelf ervaren toen de 28-jarige artiest genoot voor onze camera. De rapper groeide op in Amsterdam en daarom was het voor ons niet moeilijk om een locatie te kiezen. In het beste luxe hotel van Nederland, het Conversatorium Hotel, genoten we van de architectuur en ontwerp van een perfecte mix tussen heden en verleden. Dit is ook goed terug te zien op de foto’s, maar hiervoor moet je helaas nog even geduld hebben.

Idaly geniet in Conversatorium Hotel

Wil je weten wanneer het magazine officieel gelanceerd wordt? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.