SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Servet met eerst contract van Lionel Messi wordt geveild

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Met deze week een uniek servet van Lionel Messi, de nieuwe Predator 24, de bijzondere collectie van Liverpool in samenwerking met LeBron James en een schitterend initiatief van FC Barcelona.

EXTRA TIME +4

Iconisch servet

Het is een iconisch document uit de geschiedenis van het voetbal: het servet waarop de allereerste belofte van een contract geschreven stond om de destijds 13-jarige Lionel Messi voor FC Barcelona te behouden. En uiteindelijk werkte het, de Argentijn tekende iets later zijn contract. Op het servet is de handtekening van Messi zichtbaar en jij kunt het bemachtigen! Tijdens een online veiling van 18 tot 27 maart door veilinghuis Bonhams kun je op dit iconische document bieden. De startprijs is 350.000 euro.

Lionel Messi FC Barcelona

Nieuwe Predator 24

Er zijn al veel verschillende versies van de Predator 24, maar vaak zijn deze geïnspireerd op historie. Adidas pakt het nu anders aan en richt zich op de volgende generatie spelers met de ‘Generation Pred’ Predator 24. De schoenen vallen meteen op met de groene kleur en het design is geïnspireerd op luipaarden. Totaal anders dus dan de zwarte kicksen waarmee vroeger gespeeld werd. Wil je de nieuwe Predator 24 kopen? Neem dan een kijkje op de site van adidas.

Predator 24 adidas

Liverpool x LeBron James

Vorig jaar kwam Nike met groot nieuws door een speciale Liverpool x LeBron James-collectie te droppen en afgelopen week lanceerde ze deel twee. In deze nieuwe collectie ligt de focus opnieuw op een mix van mix van basketbal en voetbal. Daarnaast kun je niet alleen kleding kopen, maar zijn er ook verschillende schoenen ontworpen. Virgil van Dijk is erg te spreken over de samenwerking. “Het is geweldig om samen met LeBron deze samenwerking te lanceren. Ik ben blij dat iedereen kan zien wat we hebben gemaakt.”

Liverpool LeBron James

Speciaal shirt FC Barcelona

FC Barcelona heeft in samenwerking met de Spaanse modeontwerpster María Escoté een uniek shirt gelanceerd op Internationale Vrouwendag. Hiermee wil de Catalaanse club het bewustzijn over gelijkheid onder de jongere generatie vergroten. Het shirt is paars, terwijl de kleuren van Barcelona op een schuine manier in het shirt zijn verwerkt. Wij vinden het een schitterend initiatief van Barcelona. De club is op deze manier niet alleen maatschappelijk betrokken, maar probeert het op een unieke manier onder aandacht te brengen.

FC Barcelona

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.