SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Serie ‘Married To The Game’ geeft inkijkje in het leven van een voetbalvrouw

Het leven van een voetbalvrouw is niet altijd gemakkelijk. De voetballers trainen bijna elke dag en hebben weinig tijd voor andere zaken. Dat wordt nog duidelijker in de nieuwe serie van Prime Video: Married To The Game. Hierin worden vijf vrouwen en vriendinnen van Premier League-spelers wekenlang gevolgd. Wat kun je allemaal verwachten van de serie?

Married To The Game

Hectisch leven

De serie kwam vorige week vrijdag, 19 februari, uit en laat een beeld zien van het hectische leven van voetbalvrouwen. Dit gaat namelijk niet altijd over rozen. De camera’s volgden de vrouwen/vriendinnen van İlkay Gündoğan, Jorginho, James Tarkowski, Matt Turner en Riyad Mahrez. Wat zijn de voor- en nadelen van het zijn van een voetbalvrouw?

De vrouwen worden, net als de voetballers, geïnterviewd en vertellen waar ze moeite mee hebben. Zo proberen ze de carrières van hun partner te ondersteunen, terwijl ze zelf ook bezig zijn met hun eigen werk. In de serie zie je onder andere hoe Taylor Ward, de verloofde van Riyad Mahrez, onverwachts moet verhuizen naar Saoedi-Arabië. Het is voor beiden een moeilijk moment, maar ze konden er niets aan veranderen.

Daarnaast word je ook meegenomen in de lifestyle van de vrouwen. Je ziet bijzondere feesten, bruiloften en rode loper-evenementen. Ben je benieuwd naar de trailer van de serie? Check het hieronder!

Boodschap

Ash Turner, vrouw van Matt Turner, vertelde aan Prime Video dat ze een belangrijke reden had om mee te doen aan de serie. “Toen ze mij benaderden, bevond ik me in de beginfase van de zwangerschap. We hebben twee miskramen gehad en mijn zoon Easton had wat medische problemen, dus ik was duidelijk bezorgd over de zwangerschap. Ik maakte me zorgen dat er iets zou gebeuren terwijl de camera’s draaiden, maar Matt en ik proberen heel transparant en open te zijn over de miskramen. Het komt veel vaker voor dan mensen zich realiseren en ons verhaal kan wellicht iemand helpen. Dat was een van de redenen waarom ik ja zei, om die boodschap duidelijk te maken. Dit is ons echte leven en dat kan er achter de schermen heel anders uitzien.”