SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Scoor een lunch met oud-Feyenoorders in De Kuip

Altijd al een keer met Feyenoord-legendes een broodje willen eten en hun prachtige verhalen en anekdotes aan willen horen in De Kuip? Dat kan! In het stadion zal langs de lijn een uniek terras wordt gebouwd en hier kun je samen met jouw (jeugd)held lunchen.

Op 13 juni wordt De Kuip omgetoverd tot het leukste terras van Nederland, dit dankzij Opel, dat al vele decennia verbonden is aan Feyenoord. Om deze rijke historie te vieren heeft het automerk deze lunch-actie in het leven geroepen. Geluksvogels kunnen langs de lijn lunchen met Feyenoord-iconen Hans Venneker, Peter Houtman of Regi Blinker.

Succesformule

Feyenoord en Opel bleek door de jaren heen een mooie combinatie. Samen boekten zij meerdere successen, waaronder het landskampioenschap in het seizoen 2016-2017. Op dit shirt had Opel, als shirtsponsor, een prominente plek. Het shirt dat Feyenoord droeg gedurende dit kampioensjaar werd onlangs ook verkozen als mooiste thuisshirt uit de clubhistorie.

Klassiekers en klassiekers

In eerste instantie wilden Opel en Feyenoord campagne lanceren rond de klassieker Feyenoord-Ajax. Deze wedstrijd zou eigenlijk op 22 maart plaatsvinden, maar zoals we allemaal weten ging dit helaas niet door. Voorafgaand aan de wedstrijd zouden klassieke Opel-modellen worden ingezet om De Klassieker bij te wonen. Oud-Feyenoorders zouden samen met Feyenoord-supporters naar De Kuip worden gebracht in een klassieke Opel. Na drie maanden radiostilte komen Feyenoord en Opel terug met deze nieuwe actie. Feyenoord-supporters kunnen dichter dan ooit te voren bij hun clubiconen komen. Zij mogen hen aan tafel de hemd van het lijf vragen.

Lunchen in De Kuip met de Feyenoord-icons

Lunchen met …

Zoals al eerder gezegd kun je tijdens deze speciale lunch in De Kuip aanschuiven bij Hans Venneker, Peter Houtman en Regi Blinker. Hans Venneker scoorde maar liefst vijf doelpunten in De Klassieker van 1964, Peter Houtman trof tussen 1982 en 1985 in vijf verschillende Klassiekers doel en Regi Blinker speelde meer dan 10 jaar voor Feyenoord en scoorde in De Klassieker van 1993. De vierde tafelgast is Feyenoord eSporter Ryan Tilborg. Dankzij zijn connectie met de elektrische Corsa-e geeft hij een eigentijdse twist aan het gezelschap.

Geef je voor woensdag 10 juni op via www.opel.nl en wie weet lunch jij met de Feyenoord-icons in De Kuip.

Ben jij benieuwd naar topvoetballers die in nog een andere sport erg uitblonken? Lees hier ”De 11” Multitalenten.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.